U Pelegriniju sada bez rezervacije možete uživati u zanimljivoj streetfood ponudi

U Pelegriniju sada bez rezervacije možete uživati u zanimljivoj streetfood ponudi

Najnagrađivaniji hrvatski restoran i nositelj Michelinove zvjezdice, šibenski Pelegrini, svoja je vrata za goste ponovno otvorio početkom lipnja. Vrijeme karantene su vlasnik i chef Rudi Štefan te cijela njegova ekipa iskoristili za kreiranje novih jela i koncepata, od kojih je jedan predstavljen ovih dana.

Pelegrini by Pupa

Radi se o konceptu pod nazivom Pelegrini by Pupa iza kojeg se krije zanimljiva i nešto drugačija ponuda. U pitanju je njihova ležernija varijanta streetfooda koji je već dugo prisutan u visokoj gastronomiji. Svojim gostima pripremili su domaća parena peciva po uzoru na poznati bao bun, a pune ih lokalnim sezonskim namirnicama na bazi janjetine, svinjetine i ribe. Uz Pupu su sljubili autorska Pelegrini vina za potpuni doživljaj. 

U konceptu Pelegrini by Pupa možete uživati na terasi, s prekrasnim pogledom na katedralu Sv. Jakova. Ne treba vam rezervacija, samo trebate navratiti i uživati u jedinstvenom Pelegrini iskustvu.

Inače, ‘pupa’ u Dalmaciji predstavlja sredinu kruha ili mekani dio mesa, a što će točno biti Pupa u Pelegriniju – saznat ćemo uskoro!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori