Trgovina ‘Kao nekad’ uskoro se otvara na još jednoj lokaciji

Trgovina ‘Kao nekad’ uskoro se
otvara na još jednoj lokaciji

Kupovati organsku hranu od domaćih proizvođača postao je imperativ u vremenima u kojima se trudimo živjeti zdravo, ali i podržavati lokalno poduzetništvo. Zdravlje dolazi iznutra, a malim, ali značajnim promjenama vlastitih navika možemo značajno poboljšati kvalitetu našeg života.

Upravo je ideja podrške lokalnim proizvođačima koja kreće od svakog pojedinca glavna misao koja stoji iza koncepta trgovine ‘Kao nekad‘. Trgovina koja nudi namirnice lokalnih proizvođača i OPG-ova otvorila se prije dva mjeseca na zagrebačkoj Trešnjevci u Trakošćanskoj 7 i vrlo brzo nakon otvaranja postala omiljeno mjesto u tom kvartu.

‘Kao nekad’ stiže na Jarun

U ‘Kao nekad’ možete pronaći svježe voće i povrće, različita brašna, domaće džemove i ajvare, tjestenine, mesne prerađevine i mliječne proizvode, slastice, pa čak i prirodnu kozmetiku. A sve uskoro ćete moći kupiti i na Jarunu, gdje vlasnici pripremaju otvorenje još jedne trgovine!

“U proteklih dva mjeseca sklopili smo puno suradnji s domaćim proizvođačima tako da nam je zatrebao novi, veći prostor kako bismo mogli izložiti sve nove proizvode, a odluka oko lokacije pala je na Jarun”, objavili su na Instagramu.

Druga trgovina ‘Kao nekad’ smjestila se u Pakoštanskoj 19, u blizini Jarunske tržnice. Ono što se zasad zna jest da će biti veća od one na Trešnjevci, a točan datum otvorenja doznat ćemo uskoro. U međuvremenu pročitajte naš intervju s Antoniom Jukićem koji stoji iza koncepta ove lokalne trgovine.

Foto: Sanja Tušek, Instagram

Učitati još
Zatvori