U najfinijim Torte i to slasticama sada možete uživati i na Lošinju

U najfinijim Torte i to slasticama sada
možete uživati i na Lošinju

Otkako se 2005. godine pojavila na zagrebačkoj gastro sceni, slastičarnica Torte i to postala je brojnim Zagrepčanima omiljena slatka adresa. Njihov prepoznatljivi cheesecake i dalje je najpopularnija i najprodavanija torta, a tu su i ostali klasici poput Brownie torte i Crne sa žutom crtom. U svim tim ukusnim kolačima sada možete uživati i u Malom Lošinju jer se upravo tamo otvorila nova Torte i to poslovnica.

Torte i to Mali Lošinj

Nakon nekoliko lokacija u Zagrebu i po regiji, Torte i to proširile su se i na našu obalu, točnije prekrasan kvarnerski otok Lošinj. Poslovnica u Malom Lošinju smještena je u prostor kina Vladimir Nazor u samom centru grada, a prvotno je trebala biti otvorena na proljeće ove godine.

Kao i svim drugim lokacijama, velika je pažnja posvećena uređenju prostora koji se razlikuje od drugih, a opet zadržava šarm i zajedničku crtu koju ima atmosfera svake Torte i to slastičanice. Krasi je lijepo uređen interijer s udobnim stolcima i foteljama kako bi se svaki gost osjećao kao u vlastitom dnevnom boravku dok istvoremeno uživa u najfinijoj kavi i kolačima. Posebno se ističu zidne tapete koje potpisuje Mala radnja dizajna s kojom Torte i to već dugo surađuju.

Aktualna situacija malo je usporila cijeli proces, no Lošinjani i njihovi gosti napokon su dočekali otvorenje pa tako od danas mogu uživati u njihovim finim slasticama na adresi Del Conte Giovanni 13.

Foto: Torte i to

Učitati još
Zatvori