Počinje Tjedan restorana: Evo gdje sve možete na povoljni ručak ili večeru
Počinje Tjedan restorana: Evo gdje sve možete na povoljni ručak ili večeru

Počinje Tjedan restorana: Evo gdje sve
možete na povoljni ručak ili večeru

Manifestacija Tjedan restorana već je trinaestu godinu za redom omiljena kod svih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. To je prilika da probamo nešto novo i drugačije i da organiziramo ugodna druženja s obitelji i prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

Tjedan restorana – deset dana druženja, smijeha i visoke gastronomije

Restorani sudionici manifestacije gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 14/17/20 eura. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50% veća.

Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske.

Najukusniji tjedan u godini održat će se u periodu od 24.ožujka do 2.4.2023., a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske. Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori