Sutra počinje najukusniji tjedan u godini

Sutra počinje najukusniji tjedan u godini

tjedan-restorana-2018-1

Uz sunce i toplije vrijeme stiže nam i Tjedan restorana – gastro manifestacija za vrijeme koje slavimo proljeće uživajući u fantastičnim jelima po cijeni od 100 i 125 kuna. Život odmah postaje ljepši! Najposjećenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 09. do 18. ožujka 2018. godine, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske. 84 restorana provjerene kvalitete potrudit će se da punih 10 dana uživamo, slavimo, veselimo se i biramo. A izabrati nam neće biti lako jer birati ćemo između 756 predjela, glavnih jela i deserta, uz uključenu čašu vina ili aperitiv. Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije objavljeni su na novoj web stranici Tjedna restorana.

Tjedan restorana – tjedan druženja, smijeha i visoke gastronomije

Manifestacija Tjedan restorana već je osmu godinu za redom omiljena kod svih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. To je prilika da posjetimo restorane koje tijekom godine nismo u mogućnosti posjetiti, ali i prilika da organiziramo ugodna druženja s obitelji i prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

tjedan-restorana-2018-2

Na Koktel u Hotel

Hoteli visoke kategorije uključuju se u akciju Tjedan restorana sa svojim hotelskim barovima. Pod sloganom “Na Koktel u Hotel”, za vrijeme trajanja Tjedna restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 – 25 kn. Trend ispijanja koktela prije večere tako približavamo hrvatskoj publici, a ovog puta u akciji sudjeluju: Hotel Antunović (Vertigo Bar), Hotel Osijek (Lobby Bar), Hotel Le Meridien Lav Split (Champange Bar), Marvie Hotel Split (Mareo bar), Hotel Academia Zagreb (Lobby Bar), Hotel Trakošćan. Više na linku.

Malo više o Tjednu restorana Hrvatska

84 restorana sudionika koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora u navedenom razdoblju gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50% veća.

Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske. Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici http://www.tjedanrestorana.com/restorani.

Foto: Tjedan restorana Facebook

Učitati još
Zatvori