Tjedan restorana ove godine ima najbolju ponudu ikada

Tjedan restorana ove godine ima
najbolju ponudu ikada

Ristorante Il Camino, Zagreb

Ako ste jednom bili na njemu, sigurno ćete mu se rado vraćati. Naime, 18.-i Tjedan restorana ujedno je i najukusniji tjedan u godini. Uz sunčano i toplo proljeće neopisivo paše gastro manifestaciji. Imamo prilike uživamti u fantastičnim jelima po cijeni od 100 i 125 kuna.

Tjedan restorana je ujedno i najposjećeniji događaj gastroljubaca, a održat će se u periodu od 15. do 24. ožujka 2019. godine. Sudjelovati će restorani s područja cijele Hrvatske i to njih čak 85. Deset dana hedonističkog uživanja u svakom zalogaju, a na nama je samo da izaberemo gdje.

Tjedan restorana: 10 dana druženja, smijeha i dobre hrane

Konoba Bracera, Zagreb

Odabir neće biti lak, jer u cijelokupnoj ponudi nalazi se 765 predjela, glavnih jela i deserta, uz uključenu čašu vina ili aperitiv. Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije objavljeni su na stranici- Tjedan restorana. Manifestacija restorana već je osmu godinu za redom omiljena kod svih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. To je prilika da posjetimo restorane koje tijekom godine nismo u mogućnosti posjetiti, ali i prilika da organiziramo ugodna druženja s obitelji i prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

‘Na Koktel u Hotel’

Atlanta Bocca Marrai, Zagreb

Hoteli visoke kategorije uključuju se u akciju Tjedan restorana sa svojim hotelskim barovima. Pod sloganom Na Koktel u Hotel, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 – 25 kn. Trend ispijanja koktela prije večere tako približavamo hrvatskoj publici. Tko sudjeluje u akciji? Hotel Marvie Hotel Split (Mareo bar) i Hotel Split Podstrana (L’ Aroma Bar).

 Samo najbolje od gastronomije

Maredo Grill, Zagreb

85 restorana sudionika koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora u navedenom razdoblju gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100/125 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50% veća.

Bistro Lauba, Zagreb

Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona. Cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske.

Restoran Kaptolska klet

 

Foto: Tjedan Restorana

 

Učitati još
Zatvori