Ako niste stigli probati najveću fritulu – od danas opet imate priliku

Ako niste stigli probati najveću fritulu
– od danas opet imate priliku

Ako je nešto izazvalo opće oduševljenje na prošlogodišnjem Adventu, onda je to svakako fritula zagrebačkog restorana Time.

Nju ste mogli zahvaliti jednom od najboljih slastičara u Hrvatskoj, mladom Robertu Hromaliću koji stoji iza slatkih delicija slastičarnice Time u Teslinoj ulici 7 koja od samog početka oduševljava tradicionalnim hrvatskim desertima pripremljenim na vrlo moderan i kreativan način.

Radilo se o frituli od 140 grama koju je Robert preradio te tako dobio tijesto aromatizirano cimetom, kardamomom, klinčićem i zvjezdastim anisom koje je napunio pečenim i karameliziranim jabukama te vrućom kremom od Madagaskar vanilije.

Time restoran vraća fritulu koja je zaludjela Advent

A ako fritulu niste uspjeli isprobati na Fuliranju ili je se niste zasitili, popravni će se održati od petka, 18. svibnja do nedjelje, 27. svibnja u jednom od najljepših zagrebačkih parkova –  Zrinjevcu gdje će Time imati jednu od kućica u sklopu Gastro Music Festivala.

U ponudi jednog od najpoznatijih zagrebačkih restorana naći će se i popularni kebab od janjetine s tzatziki umakom, ljubičastim lukom, salatom romanon, chili umakom i pita breadom pa ne sumnjamo u novi festivalski hit. I za sve ljubitelje cheesecakea, tu je onaj u jedinstvenoj intepretaciji Timea s hrskavim crumbleom, marmeladom od malina te bavarskom kremom od sira i pistacija.

Fritula će se prodavati po cijeni od 25 kuna, cheesecake po 30 kuna, a cijena nešto drugačijeg kebaba nego što ste navikli bit će 40 kuna. I sushi ovisnici doći će na svoje s ukusnim omakaseom po cijeni od 70 kuna.

Učitati još
Zatvori