The Garden Bar & Kitchen otvorio se u centru Zagreba

The Garden Bar & Kitchen
otvorio se u centru Zagreba

The Garden Bar & Kitchen 1

The Garden Bar and Kitchen – novo je mjesto za craft pivo, odličnu hranu i sjajnu glazbu u Preradovićevoj 12, u Zagrebu. The Garden Brewery mjesto je poznato po kvalitetnom craft pivu, no kvaliteta nije samo najvažnija stavka, nego je ujedno i strast koja pogoni cijeli The Garden tim. Šesnaest točionika donosi cijeli raspon craft piva izravno iz The Garden Brewery pivovare, kao i gostujuća piva iz cijelog svijeta.

The Garden Bar and Kitchen – novo mjesto za gastro izlaske u Zagrebu

The Garden Bar and Kitchen posvećuje se hrani kao i pivu kojeg toče. Stvorili su jelovnik s posebnim zaokretom koji se savršeno sparuje s njihovom selekcijom piva. Manji obroci, brzi zalogaji i grickalice koje idu uz pivo će također biti dostupne od jutra do mraka.The Garden Bar and Kitchen nudi kušanja hrane i piva, dostupne za grupe do 12 osoba, u doživljaj je kušati ih u njihovim posebno dizajniranim privatnim prostorijama za objed. Taj prostor je ujedno dostupan za privatne zabave i sastanke. Ako želite znati više o craft pivu, The Garden pivari će vas upoznati s procesima iza scene u The Garden Brewery tako da možete saznati sve o sastojcima, procesu kuhanja piva i stilovima. Najbolje od svega je da možete kušati sve što vidite.

Graden Brewery

Uz The Garden priču ide, nezaobilazno, i glazba, a The Garden ekipa uložila je jako puno pažnje i vremena u kreiranje posebnog sound systema i glazbenog koncepta za The Garden Bar and Kitchen. Najbolji međunarodni selektori vrtit će svoje kolekcije ploča s njihovog sustava koji uključuje jedan gramofon, prvi takav koncept u Zagrebu i san svakog audiofila. Svakodnevno će i Adriatic Coasting ekipa osiguravati da atmosfera paše okruženju u kojem se nalazite.

The Garden Bar & Kitchen 2

Učitati još
Zatvori