Beograd je dobio novu slastičarnicu s cool sladoledima koje svi fotkaju

@taiyaki_belgrade

Na gastronomskoj sceni Beograda odnedavno je ucrtana još jedna cool slastičarnica koja je u rekordnom roku oborila rekorde i osvojila posjetitelje. Lokalci i turisti već su isprobali japanske sladolede koji pažnju prije svega privlače neobičnim izgledom. Ako se pitate što ribice rade u čašicama za sladoled ili u ulozi korneta odgovor ćete pronaći u Japanu. Naime, taiyaki je naziv za biskvit u obliku ribe, a punjen je pastom od graha. U slastičarnici su se dosjetili predstaviti i drugačiju verziju s nadjevom od Nutelle, a okusi sladoleda mijenjaju se svakog tjedna. Beogradsku slastičarnicu Taiyaki otvorile su dvije prijateljice koje vole sladoled, a zašto su svi ludi za njihovim sladoledima doznajte u nastavku.

Beogradska slastičarnica Taiyaki

@taiyaki_belgrade

Ljeto ne možemo zamisliti bez sladoleda. Još kad se pročuje da se otvorila nova slastičarnica želja za hladnom kuglicom dodatno poraste. Instagram je i ovog puta odradio svoje. Od fotki šarenih sladoleda s kornetom u obliku ribica već na prvi pogled rastu zazubice. Beogradska slastičarnica Taiyaki, inspirirana je japanskom kuhinjom, a kreativni tim svojim je idejama osvojio sve posjetitelje.

@taiyaki_belgrade
@taiyaki_belgrade

Iako se okusi mijenjaju svakoga tjedna, matcha i vanilija su osnova koju uvijek možete naručiti. O fotogeničnim sladoledima brzo se počelo pisati na društvenim mrežama. Estetici se pridaje posebna pažnja pa vašu narudžbu ukrašavaju i personaliziraju prema željama na licu mjesta. Ribe su još jedan simbol koji podsjeća na ljeto i savršeno su se uklopile u cijeli slatki japanski koncept Taiyaki u centru Beograda.

@taiyaki_belgrade

Foto: Instagram (@taiyaki_belgrade)

3