Ova slastičarnica je jedna od najbolje ocijenjenih na aplikacijama za dostavu

Ova slastičarnica je jedna od najbolje
ocijenjenih na aplikacijama za dostavu

Na društvenim mrežama ovih smo dana otkrili novi domaći brend slastica koji nam je odmah upao u oko zbog svojih jedinstvenih proizvoda – kremastih kolača u teglicama. Radi se o brendu Sweet Bite koji je u kratko vrijeme stekao brojne obožavatelje među ljubiteljima finih, slatkih zalogaja pa ne čudi što je jedna od najbolje ocijenjenih slastičarnica na aplikacijama za dostavu.

Kremasti kolači zapakirani u teglice

Sweet Bite pokrenula je Marijana Buljan iz Zagreba, i to sasvim spontano. Jednom prilikom, dok je kuhala ajvar, ostalo joj je praznih teglica pa je svoj nadraži desert – šnenokle – spremila u jednu od njih. Teglici je zatim dodala mašnu i tako je nastao prvi Sweet Bite zalogaj u teglici.

Šnenokle su tako uvijek u njihovoj ponudi, koja se često mijenja i nadopunjuje. Tiramisu, Schwarzwald, Kremšnita ili Ledeni vjetar klasici su u kojima će svatko uživati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sweet bite ? (@sweet.bite_zagreb)

Za sve ljubitelje modernijih okusa, Sweet Bite trenutno u ponudi ima Toblerone i Nutella mousse teglice, Cheesecake od jagode, Banoffee pitu, Brownie od bijele čokolade, Milku, Kinder i Tiramisu s Nutellom. Svi kolači rade se noć prije, kako bi do nas stigli svježi, a pakiraju se u teglice od 370 ml. Cijena teglice je 30 kn.

Sweet Bite nalazi se na Jordanovcu 5 pa ako ste u blizini, uvijek možete svratiti po svoj slatki zalogaj u teglici. Otvoreni su svaki dan od 12 do 22 sata. Druga opcija vam je dostava putem Glova, Wolta, Bolta i Pauze, a narudžbe možete ostvariti i preko društvenih mreža.

Foto: Sweet Bite

Učitati još
Zatvori