Svi koji nisu na moru, ovih su dana u Jolie Petite Patisserie

Ako kojim slučajem ovih dana ipak niste pobjegli na more i spojili sve što se spojiti da od praznika i blagdana, velika je vjerojatnost da ste već posjetili novootvoreni Jolie Petite Patisserie na Knežiji. Slastičarnica je to koju su zajedno pokrenuli naš top model Ljupka Gojić Mikić i njen suprug Mihael Mikić, čiji slastičari ovih dana imaju pune ruke posla s ogromnom potražnjom za njihovim slasticama.

Jolie Petite Patisserie

Ogroman ‘hype’, otkriva nam Ljupka, iznenadio je i njih same, a Jolie Petite Patisserie, smještena u Ujevićevoj 17 na zagrebačkoj Knežiji, posljednjih dana vrvi zainteresiranim građanima koji žele isprobati njihove kolače, bilo da su mještani Knežije ili su zbog slastičarnice potegnuli sa sasvim druge strane grada.

Uskoro vam donosimo i veliku priču s Ljupkom i Mihaelom, a dotad smo obavile mali insajderski uvid u prostor i ponudu kolača te se oduševile svime viđenim. Ako vas put dovede do Jolie Petite Patisserie, predlažemo da se u ovim vrućim ljetnim danima osvježite gin-tonicom ili Aperol spritzom, a obavezno morate isprobati i slastice koje se nude. Na njima rade neki od ponajboljih hrvatskih slastičara, na same sastojke koji se koriste u kolačima i desertima jako se pazi, a mnoge od njih inspirirani su Ljupkinim i Mikinim životom u Japanu. U nastavku bacite oko na neke od ponuđenih slastica.

Foto: Dunja Rudman, Jolie Petite Patisserie Instagram

1