Zagreb dobiva novi pivski vrt koji izgleda super slatko – i omogućuje socijalnu distancu

Sigurno ste za vrijeme karantene počeli viđati ugostiteljske objekte u inozemstvu koji su doskočili krizi koronavirusa inovativnim rješenjima, a ona su im omogućila da barem u kakvom-takvom obliku i razmjeru održe svoje poslovanje. Primjera radi, u Amsterdamu je jedan restoran napravio male staklenike za dvije osobe, pa su gosti mnogo bezbrižnije mogli doći i sjesti na ručak ili večeru, ne razmišljajući o tome da će u kontaktu s velikim brojem ljudi na licu mjesta biti izloženi zarazi.

Kod nas je predvodnik inovacija bio i ostao naš omiljeni Rougemarin, koji se od samih početaka korona krize brzo i spretno prilagođavao novonastalim okolnostima. Nakon što nam je dane u izolaciji olakšao dostavom lokalnih namirnica i polugotovih jela iz domaće kuhinje, Rougemarin je ovog ljeta otišao korak dalje i sutra i službeno otvara svoj (socijalno distancirani) pivski vrt!

Kažemo socijalno distancirani, jer Rougemarin pivski vrt se prostire na 2000 kvadrata i to je u biti produžetak samog bistroa na Folnegovićevoj, koji omogućuje maksimalan razmak između gostiju.

Iz Rougemarina su nam povodom otvorenja svog pivskog vrta, koji će vas već od sutra ugostiti u super ugodnoj i ljupko uređenoj atmosferi, otkrili sljedeće: “Želimo svakom gostu omogućiti prvenstveno osjećaj sigurnosti, a onda i uživanje u jelu na otvorenom u prirodi. Ponuda u pivskom vrtu je u skladu s krizom, što znači da nudimo lager pivo po pristupačnoj cijeni. Primjera radi, 0,5L lager piva po 15 kuna kombiniramo uz Pivski burger od 100g po 28 kuna i u tom smjeru ide cijela ponuda.”

Foto: Bojan Haron Markičević

0