Ljeto još nije gotovo – na novoj lokaciji počinje omiljeno ljetno događanje

Ljeto još nije gotovo – na novoj lokaciji počinje omiljeno ljetno događanje

Sutra kreće četvrto i potpuno novo izdanje Pop Up-a. Nakon prošlogodišnjih uspješnih ljetnih priča na Tuškancu, manifestacija Pop Up Summer Garden ove je godine doživjela rebranding te kao Pop Up By The Lake preselila na najljepše zagrebačko jezero Bundek i pripremila ponudu u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe.

Ljeto još nije gotovo

Okružje prekrasnog Bundek jezera, zelenilo, vedro nebo i ponešto intimnija atmosfera čine ovu lokaciju jednom od najatraktivnijih, a dugo toplo zagrebačko ljeto postaje još šarmantnije i bogatije za pregršt novih sadržaja u kojima će moći uživati sve generacije. Ljeto još nije gotovo, a ovo događanje pomoći će nam ublažiti onaj blues kojeg često imamo nakon povratka s godišnjh odmora.

Super sadržaji na Bundeku

U suradnji sa Screen on the Green čiji će bogati filmski program upotpuniti zagrebačku ljetnu ponudu, Pop Up By The Lake donosi mnoštvo glazbe, događanja i druženje s lokalnim dizajnerima u sklopu Design Cornera. Glazbeni okvir manifestacije upotpunit će nastupi brojnih domaćih DJ-eva te akustičnih bendova svih žanrova, a posebna poslastica za ljubitelje filma su filmski klasici poput Gooniesa, Aladina i Bohemian Rapsody-a u kojima ćete ispod otvorenog neba moći uživati već od ovog petka.

Super gastro ponuda

Vrhunske koktele pripremat će naši iskusni barmeni, a za pripremu ukusnih zalogaja ove godine će biti zadužen jedan od najpoznatijih zagrebačkih foodie mjesta – Plac. Na samom otvorenju moći ćete uživati u pravim ljetnim zvukovima uz Symarta koje će na perkusijama pratiti talentirani Marin Gregov, a fina klopa i hladno piće u ugodnom šumskom ambijentu svakom će pružiti potrebnu dozu ljetnog rashlađenja i zabave.
Bijeg od zagrebačke vrućine i betonske džungle do zelene oaze Pop Up By The Lake-a bit će moguć do sredine rujna, stoga se sve do kraja ljeta možete rashladiti u prekrasnom okruženju Bundeka. Sve detalje otvorenja, programa i najava događanja možete pronaći i pratiti na službenoj Facebook i Instagram stranici manifestacije.

Foto: Promo, Instagram

Učitati još
Zatvori