Gumeni bomboni stvoreni za ljetne partyje

Gumeni bomboni stvoreni za ljetne partyje

A post shared by Sugarfina (@sugarfina) on

Gumeni bomboni umočeni u pjenušac ili prosecco jedan su od najfinijih dodataka svakom ljetnom tulumu. Osim što ih možete napraviti kod kuće, jedan se brend pobrinuo da na tržište lansira gumene bombone “za odrasle” s raznim alkoholnim okusima. Sugarfina tako u ponudi ima razne bombone s okusima šampanjca, bourbona, rosea, bellinija, tequile itd. uz najnoviji proizvod – gumene bombone s okusom piva.

Sugarfina x Corona gumeni bomboni

U suradnji s Coronom nastali su But First, Cerveza gumeni bomboni u obliku malih pivskih bočica i s okusom ljeta. Osvježavajuće pivo i limun (ili limeta) idealni su za ljetne partyje. S njima u paru brend je lansirao i kiselkaste bombone od limete koje možete grickati odvojeno ili s bočicom piva u ruci – u svakom slučaju dobar je recept za vruće ljetne dane.

A post shared by Sugarfina (@sugarfina) on

Sve alkoholne gumene bombone možete pronaći na Sugarfina stranici, ali najlakše će biti napraviti ove bombončiće kod kuće. Potreban će vam biti kalup za gumene bombone, pivo po izboru, 4 žličice šećera i 3 žličice želatine u prahu. Sastojke treba zagrijati na vatri te uliti u kalup kada se dobro povežu. Smjesa se mora hladiti barem dva sata, a nakon toga možete uživati u svojim slatkim zalogajima.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori