Zavirite u restoran i lounge bar St. Pietro, novi dragulj juga Jadrana
Zavirite u restoran i lounge bar St. Pietro, novi dragulj juga Jadrana

Zavirite u restoran i lounge bar St.
Pietro, novi dragulj juga Jadrana

Na bajkovitom otočiću Supetru, uronjenom u modrinu Jadrana između Dubrovnika i Cavtata, ovoga je ljeta otvoren restoran i lounge bar St. Pietro. U samo nekoliko mjeseci St. Pietro je od dobro čuvane tajne postao nezaobilazna destinacija za nautičare koji uživaju u hrvatskom jugu, kao i za sve posjetitelje koji traže opuštajući predah od stresne svakodnevice i gradske vreve.

St. Pietro restoran

Iako je vrhunac turističke sezone za nama, ovaj rajski otok i dalje privlači jedriličare i jahtaše, obitelji i grupe prijatelja. Osim toga, St. Pietro je i divno mjesto za jednodnevne evente kao i bajkovita vjenčanja. Blaga južna klima i povoljne vremenske prilike još uvijek omogućavaju opuštene dane na otočiću, ležerna druženja uz ručak, koktele i uživanje u toplom suncu juga.

St. Pietro restoran

Skriveni dragulj juga Jadrana

St. Pietro je omiljeno odredište za cjelodnevno uživanje i odmaranje u udobnim sjenicama i ležaljkama, upijanje sunca ili ugodu dubokog hlada, uživanje u jako dobroj hrani, osvježavajućoj limunadi i signature koktelima božanstvenih okusa. Idealno je to mjesto na kojem možete provesti cijeli dan, uz potpuni reset uma i tijela.

Otočić Supetar je netaknuta oaza mediteranske flore koja ispunjava zrak ugodnim mirisom i nudi prirodnu aromaterapiju, a opuštajućoj atmosferi doprinosi i predivna terasa puna biljaka i cvijeća. Posjetitelji otočića koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organiziranog prijevoza brodovima u oba smjera, što gostima osigurava brz i siguran transfer te još bezbrižniji i opušteniji boravak u ovoj oazi odmora.

St. Pietro restoran

Od polja i mora do stola

Sva jela spravljena su od lokalnih svježih namirnica visoke kvalitete pa tako i od prvoklasne ribe, friškog ulova lokalnih ribara. Spoj jednostavnosti tradicionalne kuhinje, svježine i kvalitete lokalnih namirnica i modernih tehnika pripreme hrane, donose okus Mediterana u svakom zalogaju.

Svojom ponudom autentične domaće kuhinje prezentirane na svjetskoj razini, atmosferom koja spaja uzbuđenje divljine sa svim prednostima civilizacije, neponovljivim koktelima, odličnom glazbom i nevjerojatnim pogledom na koju god stranu se okrenuli, St Pietro trenutno spada u sam vrh jadranske ponude.

St. Pietro restoran

Atmosfera najboljih svjetskih ljetnih destinacija

Lounge bar ne bi bio toliko opuštajuće mjesto bez sjajnog DJ-a, a na ovom će vas božanstvenom otoku glazba koja priča jezikom emocija dotaknuti na načine koji zaobilaze racio. Ako joj se prepustite, glazba će vas relaksirati, energizirati i ponovo povezati s vama samima.

St. Pietro zatvara svoja vrata krajem listopada, a ponovo otvorenje očekuje se u svibnju iduće godine. Za sljedeće ljeto St. Pietro ima velike planove među kojima je i dovođenja celebrity izvođača pa već sada počnite planirati posjet. A onda kada stignete na otočić, izgubite se u užitku i ponovno pronađite sebe.

St. Pietro restoran

Ljeto na jugu još traje, ukoliko ste u blizini ili tek planirate putovanje, jug Hrvatske i St. Pietro, svakako trebaju biti na popisu mjesta koje se ne zaobilazi.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori