Slatka vijest: Na Kaptolu se danas otvara Briocherie s omiljenim ‘brioche con gelato’

Slatka vijest: Na Kaptolu se danas otvara Briocherie s omiljenim ‘brioche con gelato’

Osmo izdanje Fuliranja na Strossmayerovom trgu prije više od dvije godine upoznalo nas je s jednom adventskom kućicom, koja će se ususret Božiću 2019. jako brzo pokazati ogromnim adventskim hitom u Zagrebu. Riječ je bila o poslovnom pothvatu svjetski poznatog atlasa hrane TasteAtlas, koji je premijerno te godine stigao na zagrebački advent. Na svojoj kućici Pastel de TasteAtlas, iz svoje bogate riznice predstavljali su mirise i okuse Italije i Portugala te nudili neodoljive slano slatke kombinacije.

Među njima se definitivno istaknuo Brioche con Gelato, izvorni talijanski sladoled u vrućem brioche pecivu, obogaćen Nutellom i mljevenim Plazma keksima. Brioche con Gelato postao je ogroman hit, o čemu su dovoljno govorili redovi koji su se stvarali ispred kućice.

Ponovno ćemo uživati u Brioche con Gelato

To je bio dovoljan znak da ovu hladno-vruću kombinaciju jednostavno moramo probati, a dvije godine kasnije stiže prilika za ‘popravni test’, za sve one koji na Adventu u Zagrebu 2019. nisu stigli isprobati Brioche con Gelato!

Otvara se Briocherie

I to na Kaptolu, u Bakačevoj 5, pedeset metara iznad Trga bana Jelačića u smjeru Katedrale, gdje se danas i službeno otvara Briocherie!

Ovdje ćete Brioche con Gelato imati priliku isprobati u 8 senzacionalnih okusa, uključujući Nutellu i Dorinu lješnjak, i uopće ne sumnjamo da će Briocherie postati jedna od omiljenih slatkih adresa u gradu. Ako ste već u niskom startu, pričekajte do 14 sati, kada Briocherie i službeno otvara svoja vrata.

Foto: Briocherie

Učitati još
Zatvori