Ručno izrađene beogradske čokoladice koje ćete poželjeti probati

Ručno izrađene beogradske čokoladice
koje ćete poželjeti probati

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Poslastičarnica Šuma (@poslasticarnicasuma) on

Čokolada je uvijek dobra ideja, znak pažnje s kojim se ne može pogriješiti te sitnica koja može razvedriti tmuran dan. Volimo je u svim oblicima, a još nam je draža kad je i u divnim pakiranjima. Jedna takva dolazi iz beogradske slastičarnice Šuma koju smo otkrili na Instagramu.

Slastice vrhunske kvalitete

Šuma je mala zanatska proizvodnja kolača, peciva i sokova, a nalazi se u centru Beograda. U svojim receptima koriste domaće, lokalno uzgajane namirnice vrhunske kvalitete. Njihove slastice bogate su divljim voćem, začinima i biljem koje slobodno raste u prirodi poput divljeg matičnjaka i bazge te šumskim voćem kao što su maline, borovnice i kupine.

U Šumi možete kupiti i kutije s čokoladicama izrađene od najfinije belgijske Callebaut čokolade koju miješaju sa začinima, voćem i superhranom te ih ručno oblikuju. Mliječne i bijele čokolade su bez šećera pa ne morate biti u strahu da ćete pretjerati u konzumaciji.

Njihove signature čokoladice su čokoladne bubice – čokoladna školjka punjena kremom – a pakiraju se u posebne kutije s devet pregrada ili u manje kutije po dvije. Osim što divno izgledaju, vjerujemo da su i odličnog okusa pa ako se nekad nađete u Beogradu, obavezno ih posjetite.

Više informacija možete pronaći na njihovom Instagram profilu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori