Omiljena zagrebačka slastičarnica ima sladoled u čašicama za doma

Omiljena zagrebačka slastičarnica ima
sladoled u čašicama za doma

Orijent je jedna od najstarijih slastičarnica u Zagrebu o čijim se sladoledima i kolačima priča od kraja 30-ih godina prošlog stoljeća. Svojim su slasticama kroz sve ove godine osvojili generacije ljudi pa tako i nas, koji njihove sladolede naprosto obožavamo. Vrhunski i prirodni sastojci te stogodišnja receptura ono je što ove sladolede čini tako ukusnima, a dobra je vijest da od sada u njima možemo uživati i kod kuće!

Orijent sladoled za doma

Naime, u Orijentu svakodnevno marljivo rade na novoj ponudi pa su se tako dosjetili sladoled zapakirati u kutijice i omogućiti nam da ih kupimo za doma. U slastičarnicama u Maksimirskoj i Petrinjskoj tako ćete pronaći šest različitih okusa sladoleda pakiranih u kutijice za doma. Ovisno koliko vam se jako jede sladoled, odnosno koliko ga želite pojesti, možete birati između pakiranja od 685 g i pakiranja od 410 g.

Hazelnut (lješnjak), Chocolate (čokolada), Fred & Ginger, Mozart, Vanilla (vanilija) i Key Lime Pie okusi su koje ćete pronaći u kutijicama za doma. Manje pakiranje košta 49 kn, a veće 79 kn.

Foto: Slastičarnica Orijent

Učitati još
Zatvori