Shiba Inu latte je najslađa kava koju možete popiti

A post shared by @cchles on

Kako bi privukli posjetitelje upravo k svojem kafiću, bariste pristupaju sada već zanimljivim trikovima. Umjetnost iscrtavanja po kavi više nije ništa neobično, ali zato 3D latte art još uvijek privlači jako puno pozornosti. Najviše zato što je takva kava jako fotogenična i odmah završi na Instagramu, ali i zato što ju je zabavno piti. Pisali smo već o jednoj baristici koja se time bavi, a danas otkrivamo možda najslađe likove koji vas mogu dočekati u šalici kave. Iako ovog puta nisu od pjene.

A post shared by Bambi leung (@bambibu) on

Shiba Inu latte

Shiba Inu latte je nova opsesija koja dolazi s Tajvana, a popularizirao ju je jedan kafić u Taipeiju. Čim su počeli izrađivati Shiba Inu psiće, privukli su na tisuće obožavatelja koji su svoju sreću dalje širili društvenim mrežama.

Radi se o šalici kave (ili nekog drugog pića koje se konzumira s pjenom, poput primjerice matcha lattea) iz koje viri mali Shiba Inu izrađen od marshmallowa. On dolazi u tri različite boje što znači tri različite arome koje možete dobiti u kavi, a zapravo služi kao zaslađivač, jer kako pijete on se polako topi i mijenja okus kave.

Foto: Instagram

0