Pariz je uvijek dobra ideja, a mi smo u njemu pronašli novi, najljepši mali café i vinski bar
Pariz je uvijek dobra ideja, a mi smo u njemu pronašli novi, najljepši mali café i vinski bar

Pariz je uvijek dobra ideja, a mi smo u njemu pronašli novi, najljepši mali café i vinski bar

Ako se odlučite za city break i izaberete Pariz, imamo jednu baš slatku preporuku za vas. Pronašli smo jedno od onih mjesta gdje s knjigom u jednoj, a kavom u drugoj ruci možete uživati u predivnom ambijentu. Kad ogladnite, posegnite za mariniranim jajima s yuzu majonezom ili tortom od mrkve, a navečer ovdje možete svratiti s društvom na čašu (ili više njih) dobrog vina. Nedavno otvoren Sevenly heart je ujedno i café i wine bar i pastry shop i nova nezaobilazna stanica u glavnom gradu Francuske.

Instagramični interijer prepun je vintage detalja

U samo nekoliko mjeseci od otvorenja, Sevenly heart već je postao jedan od najpoželjnijih kafića u gradu. Smješten u srcu povijesne četvrti Le Marais, Sevenly heart nudi šarmantan bijeg od užurbanih gradskih ulica. Njihovi kolačići jednako su ukusni kao i što su instagramični, a kako pada noć, ovdje prevladava sljubljivanje vina i slanih opcija za grickanje. No nije to jedino što ga čini posebnim. Interijer Sevenly hearta odiše elegancijom, uz određeni nordijski i vintage štih. Osobnost i vlastiti stil koji ga čine neodoljivim kada je riječ o uživanju u dobroj kavi ili matchi i razgovoru.

Što je na meniju?

Ljubitelji kave i matche ovdje će uživati. U ponudi je sve, od espressa, cortada, macchiatta do Genmaiche s medom, a sve je moguće naručiti i s biljnim mlijekom. Ako poželite nešto grickati uz vino ili koktele, tu su masline, čips od povrća i bademi, potom seoski kruh, pašteta i pekmez od breskve, kobasice s limunovom koricom, plate sa sirom i kiselim krastavcima… Svakako ljupko mjesto s dobrim izborom kave, vina te slanih i slatkih zalogaja.

Učitati još
Zatvori