Znate li tko je najdraži gost blagdanskih zabava?

Znate li tko je najdraži gost
blagdanskih zabava?

Ima li većeg uzbuđenja od priprema za blagdanska druženja koja nas očekuju u prosincu? Većina ljudi tijekom cijele godine iščekuje dva razdoblja – ljeto i advent. Upravo se nalazimo u najljepšem dijelu godine kada smo okruženi božićnim ukrasima, pjesmama, mirisima cimeta i klinčića te dragim ljudima s kojima se želimo malo opustiti i zabaviti. U protekle dvije godine naučili smo da druženja mogu biti jednako zabavna i onda kada se odvijaju u kućnom ozračju, bez mase ljudi, već uz naše najbliže i prijatelje koji su obitelj. 

Zabave bez zlatnih mjehurića, koji simboliziraju božićna i novogodišnja okupljanja, potpuno su nezamislive. Taj trenutak iščekivanja prilikom otvaranja boce pjenušca nemjerljiv je s ijednim drugim, on simbolizira sreću, veselje, smijeh i početak nečeg novog i pozitivnog. 

Jedan od najpoznatijih proizvođača pjenušavih vina s tradicijom duljom od 150 godina jest Freixenet, koji korijene ima u španjolskoj pokrajini Kataloniji. Danas je Freixenet svjetski brend koji proizvodi vina i pjenušce u šesnaest prestižnih vinskih pokrajina po cijelom svijetu.

Freixenet u svojem portfelju ima vrhunsko pjenušavo vino koje nosi zaštićenu oznaku geografskog podrijetla cava, specifičnu za pokrajinu Kataloniju. Cava je vrsta pjenušavog vina koja se proizvodi tradicionalnom metodom vrenja u boci, u svijetu poznatom i kao šampanjska metoda, a tu vrstu vina odlikuju bogati mjehurići i zlatna boja.

Također, Freixenet posjeduje podrume u talijanskoj regiji Veneto koja je poznata u cijelom svijetu po proizvodnji prosecca. Riječ je o pjenušavom vinu lagane i osvježavajuće teksture koje se proizvodi charmat metodom i obiluje vrlo finim i sitnim mjehurićima.

Da su upravo Freixenet pjenušci najdraži gosti svake zabave, uvjerile su se i IT djevojke Dorica Predojević, Elena Dizdar i Luciana Mirko. Posebno su im se svidjele bočice 0,2 Freixenet Cordon Negra koje i vi imate priliku osvojiti u nagradnom natječaju koji će započeti 8. prosinca na Instagram profilu Dorice Predojević.

Freixenet će nagraditi tebe i troje tvojih prijatelja/prijateljica godišnjom zalihom Freixenet Cordon Negro pjenušca za sva buduća okupljanja i proslave svih malih i velikih trenutaka u vašim životima.

Sve informacije potražite na @freixenetcroatia i uživajte ovih blagdana uz zlatne mjehuriće s potpisom Freixeneta. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori