U RougeMarinovom web shopu možete naručiti i vrhunsko meso iz Santoku mesnica

U RougeMarinovom web shopu možete naručiti i
vrhunsko meso iz Santoku mesnica

Odrezak

Prošli tjedan smo vam donijeli članak o tome kako su mnogi restorani, slastičarnice, pizzerije i street food barovi uveli izvanrednu dostavu kako bi na taj način preživjeli krizu s koronavirusom, ali i kako bi svima nama omogućili da u njihovoj vrhunskoj hrani, slasticama i svemu ostalome u čemu inače uživamo u njihovim lokalima, uživamo u sigurnosti svog doma dok traje ova izvanredna situacija.

Jedan od tih restorana je i RougeMarin, koji je otvorio svoj web shop i fokusirao se na vlastitu dostavu. A osim jela s posebnog menija Bistroa RougeMarin, u web shopu možete naručiti i proizvode iz njihovih Santoku mesnica.

Dostava iz Santoku mesnica

Svinjski vrat u koreanskoj marinadi

U Santoku mesnicama možete kupiti prethodno kuharski obrađen komad mesa tj. komad mesa koji je precizno rezan, mariniran i spreman za pripremu kod kuće. Ono po čemu se Santoku razlikuje od ostalih je super kvalitetno meso, marinade bez kemije i aditiva, vrhunski začini, ulja, japanski kondimenti i ponuda koja prati sezonu. Marinade su raznolike, tako da svatko može naći nešto za sebe, ovisno o ukusu i okusu.

U RougeMarinovom web shopu, između ostalog, pronaći ćete svinjski vrat u korejskoj marinadi, juneće pljeskavice, biftek, pačja prsa, porchettu, svinjska rebra, janjeću rolanu plećku, ribeye i ražnjić lungić s lardom, a oni će vam vrhunsko meso dostaviti na kućni prag.

Santoku pljeskavica
Marinirana porchetta

Ponudu svih RougeMarinovih jela, kao i proizvode iz Santoku mesnice, možete, dakle, naručiti putem web shopa www.rougemarin.shop ili telefona 091/622-2298. Radno vrijeme dostave je od 12 do 20 sati.

Foto: RougeMarin

Učitati još
Zatvori