Samo zbog ove slastice želimo istog trena u Beč

Samo zbog ove slastice želimo
istog trena u Beč

@1000thingsinvienna

30 stupnjeva, koliko ovog vikenda pokazuju termometri diljem Hrvatske, odmah nas je inspiriralo za osvježavajuće deserte i slastice od kojih rastu zazubice, a one same vraćaju našu temperaturu u normalu. Ako volite dekadenciju kada vam padne razina šećera u krvi, možda ćete vrlo brzo poželjeti posjetiti Beč, baš kao što smo i mi poželjeli kada smo ugledali slastice koje se prodaju u malom bečkom shopu Hefi der Wiener Baumkuchen.

@markus_hold

Baza ovog raskošnog deserta je trdelnik, slatki specijalitet i najpopularnije jelo na češkim ulicama, čije interpretacije sve više susrećemo i na našim ulicama, a trdelnik očito nije zaobišao ni Beč.

Već je vrlo ukusan i kada je prazan, no Hefi je odlučio otići korak dalje i trdelnik dupkom ispuniti dodacima poput kuglica sladoleda, šlaga, Oreo keksima, raznim preljevima od čokolade i karamele, komadićima orašastih plodova, vaflima… Svaki trdelnik izgleda drugačije, ovisno o tome koji okus i koju kombinaciju želite postići. Po svoju slasticu otići možete u prvi Bezirk,
na adresu Rotenturmstraße 23.

Učitati još
Zatvori