Salon pjenušavih vina otvara novu vinsku sezonu u Zagrebu

Salon pjenušavih vina otvara novu
vinsku sezonu u Zagrebu

Pjenušci cover 1

Premijerni Salon pjenušavih vina u Zagrebu 2017. s velikim je brojem vinara iz Hrvatske i Slovenije, koji su došli predstaviti pjenušava vina u prijestolnicu, pokazao da su pjenušava vina pravi hit. I to ne samo za praznike i svečanosti, nego i za svaki dan, za sve prilike.

Salon of Sparkling Wines

2. Salon pjenušavih vina Zagreb u petak će, 2. veljače 2018. otvorit će novu zagrebačku vinsku sezonu. Na salonu će biti 36 izlagača koji će svoja pjenušava vina predstaviti zagrebačkoj vinskoj publici. Na otvorenju Salona bit će proglašena najbolje ocjenjena vina Salona.

Posjetitelji će moći kušati više od 100 različitih pjenušavih vina, većinom iz Hrvatske i Slovenije, ali i zanimljive butelje iz Francuske, Italije, Španjolske… Salon počinje u 15 sati i ulaznice se mogu kupiti na Eventimu  i na ulazu u salon. Cijena je 150kn. Na ulazu se podiže i čaša uz povratnu kauciju od 50kn. Ovom prilikom Hotel Dubrovnik nudi i posebne zalogaje, a Službeni After Party bit će u Boogie Klubu gdje će se održati odličan Jazz & Bubbles program.  Donositelji letka sa Salona imaju besplatan ulaz na After Party. Prijavu na radionice možete napraviti ovdje.

salon-pjenusaca-1

Foto: Unsplash, Salon pjenušavih vina

 

Učitati još
Zatvori