Rusty bar je nova adresa za jutarnju kavu i afterwork druženja

Rusty bar je nova adresa za jutarnju
kavu i afterwork druženja

Na zagrebačkoj Trešnjevci nedavno se otvorio Rusty bar. Smješten u blizini Trešnjevačkog placa, lokacija ga čini idealnim mjestom za popiti kavu prije posla ili otići na pivo nakon napornog radnog dana. Na Trešnjevci, pogotovo oko placa, nalazi se puno kafića, a ovaj se među njima izdvojio svojim zanimljivim interijerom.

Interijer u industrijskom stilu

Uređen je u industrijskom stilu pa prostorom dominiraju materijali poput metala, drva, betona i kože. Čim uđete unutra, primijetit ćete kožne stolce i fotelje koje su, kao i većina ostalog namještaja, ručni rad naručen iz Indije. Drugim dijelom prostora dominira veliki drveni šank iznad kojeg se nalaze metalne lampe koje vise s betonskog stropa i nekoliko metalnih stolaca s kožnim i drvenim naslonom. Svi ti metalni elementi, kao i kožni, smeđi namještaj prostoru daju rustikalni izgled pa otuda i naziv Rusty bar.

Metalne police iza šanka i dekoracije poput podnih lampi, satova, metalnih pločica s natpisima na zidu i vintage postera naglašavaju industrijski stil i rustikalnost cijelog prostora u kojem ćete se osjećati vrlo ugodno.

Odlična kava i domaće craft pivo

Opušteni razgovor nakon posla i laid back atmosfera uvijek je bolja uz okus probranih craft piva, a Rusty bar svoju ponudu temelji upravo na njima. Točeno pivo u dvije verzije bjelovarske craft pivovare Zeppelin ističu kao pivo kuće, a u ponudi imaju još po dvije-tri vrste od svakog pivskog stila, uglavnom iz hrvatskih craft pivovara. U Rusty bar navratite i prije posla i u ugodnom ambijentu popijte jutarnju kavu koja je stvarno izuzetno dobra. Vaše novo omiljeno mjesto nalazi se na adresi Krapinska 8.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori