Pjenušac koji biramo za ulazak u novu godinu
Pjenušac koji biramo za ulazak u novu godinu

Pjenušac koji biramo za
ulazak u novu godinu

Stvarajući harmoniju okusa i mirisa uz autentičan lokalni pečat u srcu erdutskog vinogorja, gdje se tradicija susreće s ambicijom, nalazi se Royal Hill Estate – vinarija koja teži postati jednim od najozbiljnijih proizvođača pjenušavih vina u Hrvatskoj. Prisutni su na tržištu tek nešto više od dvije godine, a vina su im već ulistana na vinske karte niza prestižnih restorana i hotela. Ova mlada vinarija sada predstavlja svoje najnovije pjenušavo vino Royal Hill Estate Brut Methode Traditionnelle, berbe 2020. godine.

Royal Hill

Methode Traditionnelle znači i oduševljenje na prvu

Ono što Royal Hill Estate Brut iz berbe 2020. čini posebnim je činjenica da je ovo njihov prvi pjenušac proizveden po Methode Traditionnelle Francuskog podrijetla. Što to znači? Metodom vrenja u boci dobiva se pjenušac s kompleksnijim aromatskim profilom te delikatnijim i postojanijim mjehurićima. Izvorno nastaje tako da se miješaju tri popularne sorte grožđa, Chardonnay, Pinot Noir i Pinot Meunier, sve uzgojene u regiji Champagne. Moderne Methode Traditionnelle mješavine, poput ove u Erdutu, koriste iste cijenjene sorte lokalnog grožđa, koje nudi nove i uzbudljive regionalne okuse. Royal Hill Estate kreacijom ovog pjenušca djeluje u pravcu ostvarivanja svoje početne ambicije – postati najznačajniji proizvođač vina i pjenušaca istočno od Plješivice.

Tri godine odležavanja na talogu

Spomenuti je pjenušac odležavao na talogu čak tri godine, što mu daje dubinu i kompleksnost okusa. Očarava svojom strukturom i izvrsnom svježinom. Svaki gutljaj otkriva slojeve kompleksnosti, naglašavajući majstorski rad vinarije i jedinstvenu kvalitetu erdutskog vinogorja. Ovaj pjenušac ne samo da će osvojiti srca ljubitelja vina, već i stručnjaka, sa svojom elegantnom kombinacijom svježine i kremoznosti. Savršen kao aperitiv ili u društvu carpaccia od bijele ribe, izražava suptilnu ravnotežu koja je cilj svakog izvrsnog klasičnog pjenušca.

Royal hill pjenušac

Savršen dar za sve prigode

Royal Hill Estate ne donosi samo vina, već iskustvo koje se pamti. Osim samog pjenušca, razveseljava ljubitelje vina i onih koji to tek postaju kroz cijelu svoju ponudu, a uz nova pakiranja u poklon kutijama, donosi novi premium doživljaj. One nisu samo zaštitno pakiranje, već savršen dar za blagdane ili posebne prigode, kao simbol pažnje i ljubavi prema onome kome ih poklanjate.

Za više informacija, posjetite web stranicu www.royalhillestate.com.

Foto: Pr, iStock

Učitati još
Zatvori