Zavirili smo u novo ‘it’ mjesto za izlazak u Zagrebu
Zavirili smo u novo ‘it’ mjesto za izlazak u Zagrebu

Zavirili smo u novo ‘it’ mjesto
za izlazak u Zagrebu

Tražite li novo mjesto u Zagrebu gdje možete uživati u izvrsnom druženju, zabavi i gurmanskim delicijama, evo otkrića koje će vas oduševiti. Na Selskoj cesti, na mjestu nekadašnje pizzerije Baschiera, nedavno je otvoren Rooftop 215, novo ‘it’ mjesto u gradu koje će posebno privući zaljubljenike u biljar.

Rooftop 215
Rooftop 215

Za zaljubljenike u biljar

Ako osjećate nostalgiju svaki put kad ugledate biljarski stol, oduševit će vas vijest o novom klubu koje podiže iskustvo igranja biljara na potpuno novu razinu. Bez obzira jeste li profesionalac ili tek povremeni zaljubljenik u ovu igru, biljar je uvijek odličan način za kvalitetno provođenje vremena s društvom.

Rooftop 215 može se pohvaliti impozantnim, svježe uređenim interijerom površine od 640 kvadratnih metara, na kojem se smjestilo čak 10 profesionalnih biljarskih stolova opremljenih vrhunskom opremom. Radi se o Dynamic stolovima presvučenim Simonis platnima koja osiguravaju optimalnu brzinu i pravilan hod svake kugle. Uz vrhunske stolove i platna, tu su i Duramit Pro Cup TV kugle, preferirani izbor za profesionalne biljarske turnire diljem svijeta. Profesionalni igrači biljara će vjerojatno prepoznati o kakvoj se opremi radi, ali ako ste amater, ovdje imate priliku naučiti sve biljarske trikove.

Rooftop 215
Rooftop 215

Autentična napoletana

Osim vrhunske opreme, jedinstveni koncept Rooftopa 215 spaja ljubav prema biljaru i pizzi, koju priprema tim vrhunskih pizza majstora.  Tijesto je pažljivo pripremljeno prema posebnoj recepturi, obogaćeno vrhunskim sastojcima te će svaki zalogaj ove izvanredne pizze biti pravi gastronomski užitak.

Osim pizza, na jelovniku se nalaze razni sendviči, salate i slastice u kojima možete uživati ne samo u ugodnom unutarnjem prostoru, već i na prostranoj, prekrasno uređenoj terasi.

Spoj profesionalnog biljarskog kluba s opremom koja nudi vrhunske standarde i pizzerije koja priprema autentičnu pizzu napoletanu stvara dobitnu kombinaciju za uživanje i druženje s prijateljima, bilo da se radi o izlasku nakon posla ili noćnom izlasku.

Rooftop 2015
Rooftop 215

Biljar je igra koja objedinjuje elemente zabave, opuštanja i natjecateljskog duha, čineći je idealnom za razne prigode, od opuštenih izlazaka do rođendanskih proslava. Ako tražite mjesto gdje možete kvalitetno provesti vrijeme s društvom, zabaviti se te pritom uživati u vrhunskoj hrani, Rooftop 215 je adresa na koju morate svakako svratiti.

Dodatne informacije

Lokacija: Selska cesta 215, Zagreb

Radno vrijeme: od ponedjeljka do nedjelje, od 10 do 23,50 h

Telefon: 091 334 4999

Web stranica: rooftop215.com

Instagram: @rooftop_215

Foto: PR

Učitati još
Zatvori