Isprobali smo maštovita i ukusna jela s novog sezonskog jelovnika ReUnion restorana

Isprobali smo maštovita i ukusna jela s novog sezonskog jelovnika ReUnion restorana

ReUnion restoran hotela Canopy by Hilton autentična je zagrebačka gastronomska adresa na kojoj odličan mladi chef Marinko Topalović priprema maštovita jela od svježih sezonskih namirnica. S novog menija preporučamo ukusne domaće ručno rađene njoke od batata alla carbonara, sočnu janjetinu i spider steak salatu s teletinom.

Posebno izdvajamo Black Angus rib eye, tenderloin i flank odležane stakeove s Creekstone farme koje serviraju uz dva priloga i umake po izboru gosta. 

Black Angus rib eye
Janjeći flam
Njoki od batata alla carbonara
Spider steak salata

Desertna karta bogatija je za fenomenalni tart od limuna, ali i ReUnionov slatki ‘bestseller’ bajadera i dalje je u ponudi restorana.

Cold brew kave u Canopy Central Baru

Novost u ponudi Canopy Central Bara i pravo ljetno osvježenje su Specialty kave (kave s okusom); Amarena i Badem cold brew kave, Lješnjak latte macchiato i popularna Dalgona.

Uz Signature Canopy koktele, craft piva i odličnu vinsku kartu, Specialty kave dobar su razlog da posjetite eklektičan Canopy bar i uživate u društvu na urbanoj ljetnoj terasi.

Specialty kave

Canopy by Hilton nalazi se u Zagrebu, u Ulici kneza Branimira 29, u neposrednoj blizini mnogih turističkih i kulturnih zanimljivosti. Hotel raspolaže sa 151 sobom, uključujući 55 premium soba i osam prostranih apartmana, interijer hotela inspiriran je industrijskom prošlošću grada, modernizmom i street art-om. Na prvom katu nalaze se dvije moderne, nekonvencionalne dvorane, nazvane po dvojici velikih izumitelja Tesli i Penkali, za manje sastanke, evente i obiteljske proslave.

Svim gostima na raspolaganju je besplatni bežični internet, retreat zona za opuštanje i transfer lounge za ranije dolaske i kasnije odlaske, stanice za filtriranu vodu, besplatni bicikli, valet parking, prostrani 24-satni fitness centar i profesionalno i ljubazno osoblje.

Foto:  Canopy by Hilton Zagreb

Učitati još
Zatvori