Pogled u kultni beogradski restoran koji je zasjao u novom ruhu
Pogled u kultni beogradski restoran koji je zasjao u novom ruhu

Pogled u kultni beogradski restoran
koji je zasjao u novom ruhu

Kad kažemo novo mjesto ili staro mjesto u novom ruhu – jedno je sigurno – prvi smo na licu mjesta. Tako je bilo i ovoga puta kada smo zavirili i prije službenog pre-openinga u kultni beogradski restoranPrime. Nalazi se u sklopu hotela Crowne Plaza i je sada dobio novi izgled. Pored novog vizualnog identiteta, tu je i potpuno novi koncept koji spaja moderno i tradicionalno kada je riječ o okusima, ali i kada je riječ o uređenju enterijera. Za sve one koji vole nova mjesta, koja pretendiraju da postanu it mjesta, donosimo sve detalje iz prve ruke.

Prime restoran
Prime restoran

 – novi koncept –

Nova energija, nova priča, novo mjesto. Idealno za novobeogradski biznis ručak ili casual večeru do 23h. Osim toga, najavljena su i razna događanja o kojima ćemo otkrivati više u hodu, a do tada, donosimo sve o novom konceptu. Povjerenje kada je riječ o postavljanju kompletno novog menija, ovoga puta je dana chefu svjetskog renomea, Bojanu Lacmanoviću koji u svojoj interpretaciji donosi modernu domaću exYu kuhinju.

Dakle, reč je o modificiranojj kuhinji koja čuva tradiciju, ali donosi i mirise i okuse Juga. I sve to s naglaskom na kvalitetu namirnica i to sezonskih. Tako pravo na chefov stol stiže svježa domaća riba s exYu prostora, janjetina i teletina s Peštera. A kada bi među ovom autentičnom tradicionalnom kuhinjom interpretiranom na moderan način trebalo izdvojiti favorit, Bojanov izbor bio bi biftek u hladno prešanom domaćem maslinovom ulju. Kada je riječ o desertu, izbor pada na Dobrodošli u Srbiju tanjur s domaćim šljivama i rakijom. A kada smo kod pića, važno je napomenuti da imaju izvanrednu ponudu vina koja broji preko 135 etiketa iz regije. Pored vina, jednako dobra je i karta pića, kao i koktela, a u ponudi su i sjajne domaće rakije.

Prime restoran
Prime restoran
Prime restoran

– french vibes w / traditional details –

Kada je riječ o uređenju interijera, Beograd je dobio novo mjesto koje odiše francuskom vibrom uz pokoju naznaku duge i bogate tradicije. Iako prostorom dominira novi vizualni identitet, oni koji dobro poznaju restoran, mogu naslutiti da je zadržan i pokoji elementi poput smeđih kožnih stolica, ali i prepoznatljive plave boje. Iako ovoga u puta u nešto tamnijoj i znatno svjetlijoj nijansi. Sudeći prema dizajnu interijera, ali i gastro ponudi restorana, ovo mjesto će biti mjesto dobrih susreta, kvalitetne hrane i dobrog provoda.

Prime restoran
Prime restoran
Prime restoran

Masivni bar od punog tamnog drveta jasno pokazuje da je reč o lokaciji koja na moderan način odiše duhom prošlih vremena. Zlatni akcenti koji prožimaju prostor u vidu rasvete ili dekoracije daju dodir luksuza. Dominantne smeđe, terakota i bež nijanse u kombinaciji s nekoliko različitih tonova plave daju dozu elegancije i cozy momenta.

Kada je riječ o rasporedu sjedenja, tu već nastupa prava geometrijska igra koja donosi okrugle, kvadratne i pravokutne stolove za različit broj ljudi. Nema sumnje da ćete naći svoj stol, bez obzira na to da li dolazite u paru ili s više ljudi. Štoviše, prostor je veoma pogodan i za neka veća okupljanja, pa čak i slavlja.

Prime restoran
Prime restoran

– svijetla točka gastro scene –

Iako se nalazi u sklopu Crowne Plaze, čuveni restoran Prime s novim konceptom pretendira postati mjesto koje će raditi nezavisno od hotela. S misijom koja u prvi plan ističe restoran Prime kao zaseban lokal, naslućuje se da je riječ o novom it mestu koje okuplja kul urbanu gradsku ekipu oko kvalitetnih gastro delicija i bogate karte pića. U svakom slučaju, predlažemo vam da zapamtite Prime i dodate ga u favorites.

Prime restoran
Prime restoran
Prime restoran

Dodatne informacije

Hotel Crowne Plaza Beograd
Restoran Prime
Vladimira Popovića 10, Beograd

https://primerestaurant.rs/

@restoranprime

Foto: Journal

Učitati još
Zatvori