Journal.hr

Zagrebački restoran Chevo’s predstavio VIP sobu koja nudi jedinstveni doživljaj prema željama gosta

Restoran Chevo’s u zagrebačkom Zapruđu ovih je dana predstavio veliku novost, a to je privatna prostorija na katu restorana. Nova VIP soba nudi mogućnosti prilagodbe ponude ovisno o prigodi i potražnji gostiju. Luksuzno uređena soba nudi i finu selekciju cigara i alkoholnih pića. Na večeri smo kušali selekciju steakova, Wagyu govedinu i Iberico kotlet, razne druge mesne, ali i riblje delicije. Uživali smo i u genijalnom kruhu iz Noela, a svaki je slijed bio popraćen pažljivo odabranim vrhunskim pićem. VIP soba u Chevo’su gostima tako nudi pravi osjetilni experience.

VIP soba i custom made večere za sve prigode

Smisao i cilj VIP-a je ponuditi gostima mogućnost za intimno druženje i atmosferu – bez obzira radi li se o poslovnoj večeri ili sastanku, djevojačkoj ili momačkoj večeri ili jednostavno druženju uz cigaru i whiskey. VIP soba, za razliku od samog restorana, nudi mogućnost custom made večere, dakle prema željama gosta, to mogu biti Chef’s table od 3, 5, 7 ili 10 slijedova, a isto tako to može biti steak show u kojem će se prezentirati najbolje od najboljeg od asortimana dry age komore.

Ponuda u Chevo’su

Sam restoran neće ići ni u kojem drugom smjeru od onoga što nudi, a to je kvalitetno meso s roštilja, uz manje izmjene ostale ponude iz jelovnika sa promjenom sezonskih namirnica (baš kao i do sada). Razvoj restorana ide i dalje u smjeru ponude vrhunskog mesa odležanog u dry age komori i mesu iz smokera.

Večera na kojoj smo prošlog tjedna prisustovali bila je jedan od primjera ponude i mogućnosti VIP sobe. Večeru pod nazivom VIP four-hand experience pripremili su Head Chef Tomislav Trboglav i Chef Bruno Matekalo. Svako je jelo bilo popraćeno i vinom ili izvrsnim koktelima koje je barmen pripremao pred nama. Što smo sve jeli i pili, te kako smo se proveli, pogledajte u nastavku.

Koktel dobrodošlice
Amuse-bouche
Jakobova kapica, korabica, chili, limeta
Wagyu, smokva, vrganj
Iberico, ajvar, crni češnjak
Grdobina, čičoka, kavijar

VIP soba zahvaljujući dobroj ventilaciji dozvoljava pušenje, a velika selekcija vrhunskih cigara nikoga ne ostavlja ravnodušnim – uz čašu dobrog pića i odlično društvo, zabava je u Chevo’su zagarantirana.

Rezervacije od 3 do 5 dana unaprijed preduvjet su za korištenje VIP sobe (osim u slučaju kada se radi o kombinaciji cigara i whiskeya/vina/koktela).

Čokolada, cikla, višnja, crveno vino

Foto: Maja Riznić