Zagrebački restoran Chevo’s predstavio VIP sobu koja nudi jedinstveni doživljaj prema željama gosta
Zagrebački restoran Chevo’s predstavio VIP sobu koja nudi jedinstveni doživljaj prema željama gosta

Zagrebački restoran Chevo’s predstavio VIP sobu koja nudi jedinstveni doživljaj prema željama gosta

Restoran Chevo’s u zagrebačkom Zapruđu ovih je dana predstavio veliku novost, a to je privatna prostorija na katu restorana. Nova VIP soba nudi mogućnosti prilagodbe ponude ovisno o prigodi i potražnji gostiju. Luksuzno uređena soba nudi i finu selekciju cigara i alkoholnih pića. Na večeri smo kušali selekciju steakova, Wagyu govedinu i Iberico kotlet, razne druge mesne, ali i riblje delicije. Uživali smo i u genijalnom kruhu iz Noela, a svaki je slijed bio popraćen pažljivo odabranim vrhunskim pićem. VIP soba u Chevo’su gostima tako nudi pravi osjetilni experience.

VIP soba i custom made večere za sve prigode

Smisao i cilj VIP-a je ponuditi gostima mogućnost za intimno druženje i atmosferu – bez obzira radi li se o poslovnoj večeri ili sastanku, djevojačkoj ili momačkoj večeri ili jednostavno druženju uz cigaru i whiskey. VIP soba, za razliku od samog restorana, nudi mogućnost custom made večere, dakle prema željama gosta, to mogu biti Chef’s table od 3, 5, 7 ili 10 slijedova, a isto tako to može biti steak show u kojem će se prezentirati najbolje od najboljeg od asortimana dry age komore.

Ponuda u Chevo’su

Sam restoran neće ići ni u kojem drugom smjeru od onoga što nudi, a to je kvalitetno meso s roštilja, uz manje izmjene ostale ponude iz jelovnika sa promjenom sezonskih namirnica (baš kao i do sada). Razvoj restorana ide i dalje u smjeru ponude vrhunskog mesa odležanog u dry age komori i mesu iz smokera.

Večera na kojoj smo prošlog tjedna prisustovali bila je jedan od primjera ponude i mogućnosti VIP sobe. Večeru pod nazivom VIP four-hand experience pripremili su Head Chef Tomislav Trboglav i Chef Bruno Matekalo. Svako je jelo bilo popraćeno i vinom ili izvrsnim koktelima koje je barmen pripremao pred nama. Što smo sve jeli i pili, te kako smo se proveli, pogledajte u nastavku.

Chevos
Koktel dobrodošlice
Chevos
Amuse-bouche
Chevos
Chevos
Chevos
Jakobova kapica, korabica, chili, limeta
Chevos
Wagyu, smokva, vrganj
Chevos
Iberico, ajvar, crni češnjak
Chevos
Grdobina, čičoka, kavijar

VIP soba zahvaljujući dobroj ventilaciji dozvoljava pušenje, a velika selekcija vrhunskih cigara nikoga ne ostavlja ravnodušnim – uz čašu dobrog pića i odlično društvo, zabava je u Chevo’su zagarantirana.

Rezervacije od 3 do 5 dana unaprijed preduvjet su za korištenje VIP sobe (osim u slučaju kada se radi o kombinaciji cigara i whiskeya/vina/koktela).

Chevos
Čokolada, cikla, višnja, crveno vino

Foto: Maja Riznić

Učitati još
Zatvori