Prva gradska kavana u Rijeci najljepša je lokacija u gradu za finu kavu, kolač ili koktel
Prva gradska kavana u Rijeci najljepša je lokacija u gradu za finu kavu, kolač ili koktel

Prva gradska kavana u Rijeci najljepša je lokacija u gradu za finu kavu, kolač ili koktel

Desert mora biti spektakularan jer dolazi kada gurman više nije gladan, izreka je koje se drže u novootvorenoj Renard gradskoj kavani u Rijeci. Uz ponudu kava, koktela i tostova, za svoje su goste u predivno uređenom prostoru pripremili i ukusne Daj kolačić slastice bez pšeničnog brašna. Renard gradska kavana definitivno spada u must see mjesta za posjetitelje grada Rijeke, što zbog interijera i vrhunske kave, a što zbog raznolike ponude. Riječ je o prvog gradskoj kavani u gradu i jednom od najljepše uređenih mjesta u Rijeci.

Matcha, kombucha, kokteli…

Kavana je otvorena u ljeto prošle godine na mjestu nekadašnjeg lokala ‘Boa’ u ulici Ante Starčevića. Fokus im je na veganskoj i gluten free ponudi, a ovdje možete pronaći i ukusnu matchu i kombuchu. Također, nude selekciju raznih vina, šampanjca, koktela s potpisom i klasičnih koktela, kao i onih bezalkoholnih.

Renard se može pohvaliti i zavidnom selekcijom svjetskih viskija, konjaka i rumova uz koje možete naručiti i cigare iz široke selekcije istih. Time je postala toplo i šarmantno šarmantno mjesto u kojem druženja možete planirati od jutra do večeri. Ujutro možete uživati uz kavu, matchu i kolače, popodne uz aperitiv, a navečer uz koktele.

Gosti se u Renard gradsku kavanu vraćaju zbog ugodnog, elegantnog uređenog ambijenta, prostrane terase i, naravno, doživljaja. Vibe je ovdje odličan, a kultna riječka ulica dobila je još jedan prostor u kojem lokalno stanovništvo i posjetitelji Rijeke mogu skratiti dane uživajući u bogatoj ponudi, višesatnom ispijanju kave i osluškivati ritam grada.

Foto: Instagram (@renard_gradska_kavana)

Učitati još
Zatvori