Jedinstveni poklon o kojem maštamo ovog Božića

Jedinstveni poklon o kojem
maštamo ovog Božića

Na samom smo kraju 2020., godine koja nas je izazvala na svim životnim poljima. I dok smo prošle godine u ovo vrijeme radili planove za novo desetljeće ispred nas, nitko nije znao što nas čeka i s kojim ćemo se sve izazovima samo par mjeseci kasnije suočiti. Ako dotad možda toga nismo bili svjesni, sada smo definitivno shvatili koliko je život nepredvidljiv. I unatoč svemu, naučili smo cijeniti male stvari koje život čine neprocjenjivim.

Primorani većinu vremena provoditi u vlastitom domu, razvili smo neke nove rituale i navike. Svijet smo počeli istraživati virtualno jer putovanja na jedinstvene lokacije čekaju neka bolja vremena. Promijenio se i način na koji se družimo s najmilijima, a sve to podsjetilo nas je koliko nam je važna ljudska solidarnost i briga za sebe i druge. Zbog svega toga ove godine druženja u krugu najbližih cijenimo više nego ikad. I baš zato, ovog smo Božića odlučili dragim ljudima u našim životima pokloniti iskustvo i druženje umjesto klasičnog poklona.

Ovog Božića poklanjamo iskustvo

Zbog aktualne situacije ovog prosinca ne možemo uživati u obilaženju božićnih sajmova i adventskih kućica, ali to ne znači da nas je blagdanski duh napustio i da pravu božićnu čaroliju ne možemo stvoriti kod kuće, u sigurnosti vlastitog doma. Svoje smo životne prostore već ukrasili najljepšim božićnim ukrasima, a uskoro ćemo početi isprobavati sve one recepte za božićne kolače koje svih ovih godina nismo stigli isprobati. Uz omiljene božićne pjesme, najdraže nam ljude i veselu atmosferu, nedostaje samo neko ukusno, toplo piće kojim ćemo nazdraviti i ispratiti ovu ni po čemu tipičnu godinu.

Za to se pobrinuo kofer., prepoznatljivi domaći brend personaliziranih svijeća, čajeva i začina, koji nam u obliku vrhunskog digitalnog iskustva donosi najljepši poklon ‘pod bor’ – svoje tople gin koktele “Gin-gle all the way”.

Sve što nam treba za blagdansku zabavu kod kuće

Brend kofer., iza kojeg stoje Marija Marković i Irena Mićić, jedna nam je od omiljenih adresa kad su blagdanski pokloni u pitanju. Police njihovog dućana u samom centru grada prepune su originalnih sitnih darova hrvatske proizvodnje, a ove godine nude jedno posebno iskustvo u kojem možemo uživati sa svojim najmilijima, ma gdje god se fizički nalazili.

Naime, na globalnoj platformi Priceless Cities, dio koje je od 2017. godine i hrvatsko izdanje Priceless Croatia, kofer. ekipa otkriva svoje originalne recepte za koktele te će vas naučiti kako da ih sami pripremite kod kuće, baš poput vrhunskih barmena s adventskih kućica. O čemu se točno radi?

kofer. digitalno iskustvo

Platforma Priceless Cities transformirala se iz iskustvene stranice prepune neponovljivih turističkih ponuda u jedinstvenu paletu neprocjenjivih virtualnih doživljaja dostupnih svima, iz udobnosti vlastitog doma. Tako se kroz priceless.com digitalna iskustva korisnici Mastercard® kartica mogu, unatoč fizičkoj distanci, povezati sa svojom obitelji i prijateljima i zajedno uživati u neprocjenjivim iskustvima.

kofer. je pripremio virtualni video tutorial koji korisnici Mastercard kartica mogu preuzeti besplatno na priceless.com. U videu ćete otkriti dva recepta za “Gin-gle all the way” tople puncheve, a kofer. profesionalci će vam pokazati svaki korak kako da ih pripremite kod kuće. Osim što ćete kroz ovo jedinstveno digitalno iskustvo naučiti miksati koktele, zabavit ćete se s dragim vam ljudima na jedan neprocjenjiv način, i sve to iz sigurnosti vlastitog doma. A baš nam takva neprocjenjiva iskustva trebaju za kraj ove neobične godine!

Da biste imali sve što vam treba za “Gin-gle all the way” koktele, na priceless.com možete ekskluzivno kupiti jedinstveni kofer. paket sa svim potrebnim sastojcima.

kofer. digitalno iskustvo i jedinstveni kofer. paket dostupni su do 31. prosinca.

Globalna platforma neprocjenjivih virtualnih doživljaja

U današnje vrijeme, kad nam je puno toga onemogućeno, povezivanje s neprocjenjivim mogućnostima nikad nije bilo važnije. Tu uskače platforma Priceless Cities sa svojim digitalnim iskustvima. Na priceless.com korisnici Mastercard kartica mogu pronaći razna neprocjenjiva iskustva, od gastronomskih, umjetničkih, sportskih do kulturnih i glazbenih doživljaja; live-streaminga, video-chatova, on-line tečajeva do virtualnih tura. Istovremeno, Priceless Cities na ovaj način podržava male poduzetnike koji su svoje ideje i poslove razvili na temelju vlastite strasti i žele ih podijeliti s drugima.

Neprocjenjiva i djeljiva iskustva su besplatna i dostupna su u preko 90 zemalja u svijetu.

Budite jedinstveni i ove godine umjesto klasičnog poklona svojim najdražima poklonite iskustvo i druženje u kojima ćete zajedno uživati, ma gdje god na svijetu se nalazili!

Foto: kofer.

Advertisement

Učitati još
Zatvori