Quart caffe je novo omiljeno mjesto za kavu u Osijeku

Osječani su dobili novo omiljeno mjesto za ispijanje kava u gradu. Na adresi Gundulićeva 128 na Gornjem gradu nedavno se otvorio kafić Quart caffe, gdje gosti mogu uživati u odličnoj kavi u ugodnoj atmosferi i zavidno uređenom prostoru.

Uređenje interijera je osmišljeno i izvedeno od strane vlasnika, a detalj koji se posebno ističe su stolovi od epoksi smole. Epoksidna smola, odnosno dekorativna smola je materijal kojim se oblažu podovi i zidovi, ali se koristi i za oblaganje drugih površina. Epoksi smola površinama daje staklenasti sjaj, a može se dekorirati na razne načine. Od drugih obloga razlikuje se po tome što je elastičnija i čvršća, a primamljiva je jer se lako održava i ekološki je prihvatljiva. Stolovi u Quart caffeu su ručni rad vlasnika, a kafić je prvi u Hrvatskoj koji ih ima u svom interijeru.

Interijerom kafića dominira smeđa boja koja se savršeno uklopila u drvene detalje poput stolova i velikog šanka koji se nalazi na sredini prostora, dok crvena boja na naslonima stolaca, separeu i zidovima, kao i detalji od cigle dodatno pojačavaju toplinu prostora.

Quart caffe ima još puno unikatnih detalja poput zanimljivih instalacija koje vise sa stropova i služe kao lampe. Na zidovima su police s dekoracijama poput starog fotoaparata i vintage radija koji će svakom gostu upasti u oko čim uđe u kafić.

Osim na šalicu prve jutarnje kave, gosti u Quart caffe mogu svratiti i na after work druženja, a svaki dan ih očekuju zanimljivi programi, kako na dnevnoj, tako i na noćnoj bazi. Adresa je Gundulićeva 128 pa ako vas put odvede u Osijek, znate gdje se trebate uputiti.

U nastavku donosimo još nekoliko fotografija uređenja novog omiljenog mjesta za druženje u Osijeku.

Foto: Quart caffe Osijek

1