Omiljeni Program bar uskoro se otvara na još jednoj lokaciji!

Omiljeni Program bar uskoro se otvara
na još jednoj lokaciji!

Otkako se otvorio prije četiri godine, Program bar smješten u Martićevoj ulici postao je jedno od omiljenih mjesta u gradu. Ljudi iz kvarta, ali i oni koji to nisu, često navraćaju ovdje u potrazi za prvom prvom jutranjom kavom ili šalicom čaja, ali i dobrom atmosferom i neobaveznim druženjem u popodnevnim satima uz craft pivo ili pokoje alkoholno piće.

Ugodno mjesto za druženje gdje svi rado navrate

Na svojim počecima, Program bar bio je zamišljen kao ugodno mjesto za druženje, a s godinama je to uistinu postao. Upravo zato nije nimalo čudno što se profilirao u jedno od najpopularnijih mjesta u gradu. Ekipa koja iza njega stoji stalno se trudi osmisliti nešto novo. Tako su prije par mjeseci svoj prepoznatljivi izlog oplemenili inspirativnim citatima iz raznih književnih djela.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Program Bar (@program_bar)

“Mi se bavimo ugostiteljstvom i želimo posjetitelje ugostiti najbolje što znamo. To ne podrazumijeva samo posluživanje mirisne kave i ostalih pića koja ugađaju okusnim pupoljcima naših gostiju, već i dobre osjećaje. Želimo da im Program (p)ostane sinonim za mjesto druženja, pričanja priča, upoznavanja i stvaranja osobne povijesti. Prekrasno je vidjeti naše goste i ostale slučajne prolaznike kad zastanu, pročitaju citat na izlogu i svoje lice uljepšaju osmijehom”, rekli su nam tada Saša i Ivan iz Programa.

Uskoro se otvara još jedan Program bar

U druženju i dobroj atmosferi Program bara uskoro ćemo moći uživati na još jednoj lokaciji! Naime, u Petrovoj ulici, na mjestu gdje se nekada nalazio još jedan popularni kafić Kim’s Coffee koji je, na žalost, zatvorio svoja vrata, trebao bi se otvoriti novi Program bar koji će se zvati Drugi Program.

Detalji nam zasad nisu poznati, ali čim nešto doznamo, obavijestit ćemo vas. Nas je ova vijest jako razveselila pa s velikim nestrpljenjem čekamo vidjeti što je ekipa iz Programa pripremila za novu lokaciju!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori