Zaboravite na smoothie bowl – najnoviji hit za doručak su ‘prirodne pahuljice’

Zaboravite na smoothie bowl – najnoviji hit za doručak su ‘prirodne pahuljice’

Kada je prošle godine cijeli svijet ušao u lockdown, ljudi su imali više vremena za kuhanje i eksperimentiranje s hranom pa su se počeli javljati novi gastro i food trendovi koje su apsolutno svi isprobavali. Kruh i starteri, Dalgona kava i banana bread samo su neki od tih food trendova koji su preko noći, zahvaljujući društvenim mrežama, postali viralni hitovi.

U širenju zabavnih recepata i food hackova najviše se istaknuo TikTok, toliko da gotovo sve što se na njemu pojavi, postane planetarno popularno. Posljednji gastro hit koji smo svi isprobavali bila je Feta Pasta, a ovih dana s trona su je skinule ‘prirodne pahuljice’. O čemu je riječ?

Najnoviji gastro trend na TikToku

‘Nature’s cereal’, odnosno ‘prirodne pahuljice’ najnoviji su gastro trend koji se internetom proširio poput munje. Radi se zapravo o alternativi klasičnom doručku, odnosno klasičnim pahuljicama, a u pitanju je zdjelica puna voća prelivena kokosovom vodom.

@natures_food

nature’s cereal #fruit #fruits #share

♬ original sound – ?Fruits & Leaves?

‘Recept’ je eksplodirao nakon što ga je isprobala slavna pjevačica Lizzo, no prvi ga je objavio korisnik @natures_food. U zdjelicu je stavio nar, kupine i borovnice, voće je prelilo kokosovom vodom i cijelo ‘jelo’ nazvao ‘prirodne pahuljice’. Kaže da ovaj doručak pomaže u regulaciji prehrane i daje nam obilje energije.

@lizzo

ITS ADDICTING

♬ original sound – lizzo

Otkad je Lizzo objavila da je ‘ovisna’ o njima, originalna verzija recepta pregledana je 3.8 milijuna, a hashtag #NaturesCereal 11 milijuna puta. Neke verzije uključuju i jagode te kockice leda umjesto kokosove vode.

Ne preostaje vam ništa drugo nego da sami isprobate ‘prirodne pahuljice’ i procijenite vrijede li tolikog hypea.

Foto: Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori