Donosimo knjigu pomoću koje ćete postati najbolja verzija sebe

Donosimo knjigu pomoću koje ćete
postati najbolja verzija sebe

„Održivi intervalni post“ autora dr. sc. Sama Andrenšeka napisan je kako biste pronašli najzdraviji i najodrživiji put kroz džunglu savjeta za kontrolu tjelesne težine. Na jednostavan i svima razumljiv način ujedinjuje najnovije spoznaje o nutricionizmu i dugovječnosti uzimajući u obzir funkcionalnost ljudskog tijela koja je hormonski, emocionalno i epigenetski uvjetovana. Osnaženi spoznajama iz ove knjige, shvatit ćete kako možete neznatnim ulaganjem postići pozitivan i trajno uravnotežen učinak na svoje zdravlje.

Knjiga koja donosi uravnotežen i zdrav način prehrane

Razumijevanje zdravog i kvalitetnog života tumači trima općim filozofskim načelima: Partenonskim načelom, načelom dinamičke ravnoteže (većina ljudi ravnotežu shvaća kao statičku kvalitetu) i Paretovim načelom, a ujedno vam uvelike proširuje pogled na hranjive tvari koje mnoge druge dijete previđaju.

„Održivi intervalni post“ za razliku od raznih kratkotrajnih dijeta, usklađen je i cjeloviti pristup prehrani koji će postati vaš način života. Tako ćete ukrotiti tjelesnu masu i održavati je cijeli život. Slijedite desetodnevni vodič kako biste prirodno oblikovali svoje tijelo i poboljšali svoje zdravlje, a svoje tijelo i dušu nahranite zdravim namirnicama. Ako usvojite samo jednu jednostavnu naviku koja će vam zauvijek promijeniti život nabolje postat ćete snažniji i osjećati se odlično.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori