Najfinije mlijeko Kravica Kraljica prigrlile su i hrvatske mame

Najfinije mlijeko Kravica Kraljica
prigrlile su i hrvatske mame

Kraljevstvo Kravice Kraljice specijaliziralo se samo za najbolje mliječne proizvode. One koji nastaju od 100% domaćeg mlijeka s kraljičinih farmi diljem Slavonije i Baranje. Svaki proizvod ima svoju kravicu zaštitnicu, s fora naočalama i specijalnom frizurom koja se smiješi s ambalaže i potvrđuje da je upravo ona odgovorna za kraljevsku kvalitetu i okus.

Ako mislite da postoji standardni okus mlijeka i da je mlijeko tradicionalan proizvod, Kraljica Kravica će vam prezentirati potpuno drugačije mlijeko. Ono čiji okus ćete pamtiti i kojem ćete se rado vraćati tražeći na policama trgovina prepoznatljivo natron pakiranje, šminkerske plave naočale i krunu. Znajte da to mlijeko svaki dan marljivo proizvodi 7.500 kraljica.

Totalno drugačija, moderna ambalaža ima i svoju posebnu vrijednost jer se brine o okolišu. Napravljena je od 82 posto materijala biljnog porijekla baziranog uglavnom na šećernoj trsci iz održivog uzgoja. Ovakvo pakiranje smanjilo je ugljični otisak za 18 posto i pokazalo kako se vodi briga o budućim generacijama i očuvanju okoliša.

Kravica Kraljica i njeni proizvodi svojim su autentičnim i iskrenim pristupom osvojili potrošače diljem Hrvatske pa je Kravica Kraljica postala i najbrže rastući brend u ovoj godini. U samo nekoliko mjeseci prigrlile su je i hrvatske mame koje su odabrale trajno mlijeko Kravica Kraljica kao svog favorita u najprodavanijoj kategoriji mliječnih proizvoda na tržištu i dodijelile mu oznaku Odabrale mame. Kako ističu mame, privukao ih je moderni dizajn, zvučno ime i inovativna marketinška kampanja koja je oduševila cijelu populaciju.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori