Svaki je dan Prekrašan uz kolačić
Svaki je dan Prekrašan uz kolačić

Svaki je dan Prekrašan uz kolačić

Ruku u zrak tko voli ustati u ponedjeljak ujutro i prpošno krenuti na posao znajući da je pred nama još jedan radni tjedan, koji nekako uvijek uspije biti naporniji od prethodnog? Takvi su doista rijetki. Ponedjeljak je samo jedan od primjera koji se često navodi kao situacija koju bi svi redovito izbjegli, no da odmah budemo iskreni sami prema sebi, to nije moguće. Dakle snađimo se s onim što imamo. Svakodnevno kukamo na različite situacije od gužvi u prometu do kiše i lošeg vremena, a o ozbiljnim stvarima da i ne govorimo. No sve je to nekako u ljudskom kodu, ipak kao nacija smo negdje pri sredini kada govorimo o indeksu sreće.

Da, volimo se požaliti, ali znamo i jako dobro uživati u životu. Iako je život današnjice ubrzan i stresan, mi se ipak volimo i znamo opustiti. Nije li to PreKrašno?

Vrijeme za ugađanje sebi 

Male stvari u životu često su i najvažnije. Sve što napravimo da bismo ugodili sebi uvijek nas može resetirati i ponovno postaviti u stabilnost. No, o sebi i ugađanju sebi ne bismo trebali misliti samo kada nas nešto izbaci iz takta? Zašto baš svaki trenutak u kojem zastanemo, udahnemo i odmorimo ne bi bio trenutak koji će nam zasladiti dan? Mi ne vidimo razlog. Pogotovo kada je taj razlog neodoljivo sladak i ukusan kao npr. Kolačić s komadićima tamne čokolade.

Zaboravi na sol u kosi, vrijeme je za slatko u ruci

Sada kada dolaze hladniji dani i možemo zaboraviti na sol u kosi, vrijeme je da se pobrinemo za slatko pri ruci. Nakon napornog radnog dana ili pak obiteljskog izleta vikendom u prirodu, ponekad se jednostavno želimo zavaljati u sofu i odbingeati omiljenu seriju, a pećnica se neće sama paliti ni kolači čarobnim štapićem zamijesiti. Zato su prekrašni kolačići idealna ideja za vaš prekrašan trenutak. U njima možete uživati u društvu, s obitelji, ali i sami. Zašto ne bi bilo koji trenutak u danu bio isključivo vaš trenutak u danu? Gdje god se nalazili, možete se opustiti i uživati. PreKrašno zar ne?

Ušuškajte se pod dekicu i zašuškajte vrećicom 

Zima pred nama bit će itekako zanimljiva, kako u gospodarsko-ekonomskom smislu, tako i u našim privatnim životima. No ljudi, preživjeli smo pandemiju, zatvaranja i izuzetno stresne periode, zato se ovih hladnijih mjeseci koncentriramo  samo na ono bitno – kako u svakom danu pronaći prekrašan trenutak samo za sebe. Omiljeni film dobro ide uz omiljene kolačiće. Jedini problem bi vam moglo praviti glasno šuškanje vrećice dok se s familijom borite tko će uzeti zadnji. Za to se pobrinite da svatko dobije svoju. Prekrašno, zar ne?

Prekrašni kolačići

Kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

Na policama potraži šest okusa PreKrašnih kolačića: s nougat punjenjem, s punjenjem od višnje, s punjenjem od jabuke, s kakao punjenjem, s komadićima tamne čokolade i s punjenjem okusa limuna. Oni su prhki, oni se tope u ustima, oni su puni energije i prekrašno stoje na policama trgovina – zato ih odmah vidimo i u svom domu. 

Nagradi se, pokreni se, zasladi se i zapamti: kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan. Vidi više ovdje.

Foto: Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori