![El Toro ima novi povoljniji koncept poslovnih ručkova](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/02/el-toro-poslovni-rucak.jpg)
![](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/02/el-toro-business-meni-2-1080x1620.jpg)
Prošla je još jedna pandemijska godina, mnogo se toga promijenilo, rad od kuće više je pravilo nego iznimka. Mnoge korporacije čak su zabranile dolaske u urede, a ima kolega koji se nisu vidjeli uživo više od godinu dana. Ipak, cijeli svijet se polako vraća u normalu, ide se prama starom normalnom, uz oprez i distancu novog normalnog. Tako su se konačno ponovo intenzivirali i poslovni ručkovi i privatna druženja u pauzama za ručak.
Od dana kada se otvorio El Toro restaurant i bar je predvodnik trendova, ali i mjesto koje osluškuje puls svoje publike i gostiju. Ekipa iz popularnog latinoameričkog restorana na čelu s chefom Mariom Miheljom odlučila svojim gostima ponuditi zanimljivu i povoljniju opciju ručka.
![](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/02/el-toro-business-meni-4-1080x1620.jpg)
Poslovni ručak u El Toru
Takozvani „business lunch“ poslužuje se u nekim od najpopularnijih svjetskih restorana, uobičajeno dolazi u dva ili tri slijeda. Konceptualno se radi o brzoj i cjenovno prihvatljivijoj opciji ručka u vrhunskom restoranu. El Torov business lunch dolazi u dva slijeda. Predjelo i glavno jelo biraju se između tri opcije – mesne, riblje i vege, a posluživat će se između 12 i 17 sati od utorka do petka. Meni, odnosno ponuda će se mijenjati svaka dva tjedna, a za prva dva tjedna chef Mihelj je pripremio mnogo toga zanimljivog.
Od predjela tu je azijska beef juha s domaćim dumplingsima i hrskavim povrćem, zatim gnudi od kravlje skute s kremom od bosiljka i listićima Grana Padana te brusketa na zapečenoj focaccia pogači s dimljenom tunom, kiselom korabom i salatom.
![](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/02/el-toro-business-meni-5-1080x1619.jpg)
![](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/02/el-toro-business-meni-1-1080x1620.jpg)
![](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/02/el-toro-business-meni-3-1080x1620.jpg)
Od glavnih jela tu su sporo kuhani svinjski obrazi s domaćim njokima od muškatne bundeve na kremi od peršina, hrskave polpete od hobotnice na kremi od limuna i wasabija s kiselim domaćim povrćem i salatom te zapečena muškatna bundeva na pikantnoj aromatičnoj šalši.
![](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/02/el-toro-business-meni-7-1-1080x1620.jpg)
![](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/02/el-toro-business-meni-6-1080x1620.jpg)
![](https://www.journal.hr/wp-content/uploads/2022/02/el-toro-rucak-1080x1620.jpg)
„Jela u meniju neće biti samo latinoamerička već ćemo koketirati i s azijskom, talijanskom i francuskom kuhinjom, s naglaskom na naš stil kuhanja. Pokušat ću izbacivati inovativna i zanimljiva jela prateći sezonalnost namirnica. Veselim se feedbacku naših gostiju“ otkrio je chef Mario Mihelj.
Kultni Financial Times nedavno je izbacio članak s naslovom „Veliki povratak poslovnih ručkova“ s premisom kako su došla vremena kada nam nisu potrebni formalni sastanci s kolegama i partnerima već čavrljanje, veselje, sitno tračanje i pokoja čaša vina uz dobru klopu. Ostaje vam samo rezervirati svoj stol ili za idući poslovni ručak ili za pauzu za ručak s kolegom kojeg niste dugo vidjeli.
Foto: PR