El Toro ima novi povoljniji koncept poslovnih ručkova

El Toro ima novi povoljniji
koncept poslovnih ručkova

Prošla je još jedna pandemijska godina, mnogo se toga promijenilo, rad od kuće više je pravilo nego iznimka. Mnoge korporacije čak su zabranile dolaske u urede, a ima kolega koji se nisu vidjeli uživo više od godinu dana. Ipak, cijeli svijet se polako vraća u normalu, ide se prama starom normalnom, uz oprez i distancu novog normalnog. Tako su se konačno ponovo intenzivirali i poslovni ručkovi i privatna druženja u pauzama za ručak.

Od dana kada se otvorio El Toro restaurant i bar je predvodnik trendova, ali i mjesto koje osluškuje puls svoje publike i gostiju. Ekipa iz popularnog latinoameričkog restorana na čelu s chefom Mariom Miheljom odlučila svojim gostima ponuditi zanimljivu i povoljniju opciju ručka.

Poslovni ručak u El Toru

Takozvani „business lunch“ poslužuje se u nekim od najpopularnijih svjetskih restorana, uobičajeno dolazi u dva ili tri slijeda. Konceptualno se radi o brzoj i cjenovno prihvatljivijoj opciji ručka u vrhunskom restoranu. El Torov business lunch dolazi u dva slijeda. Predjelo i glavno jelo biraju se između tri opcije – mesne, riblje i vege, a posluživat će se između 12 i 17 sati od utorka do petka. Meni, odnosno ponuda će se mijenjati svaka dva tjedna, a za prva dva tjedna chef Mihelj je pripremio mnogo toga zanimljivog.

Od predjela tu je azijska beef juha s domaćim dumplingsima i hrskavim povrćem, zatim gnudi od kravlje skute s kremom od bosiljka i listićima Grana Padana te brusketa na zapečenoj focaccia pogači s dimljenom tunom, kiselom korabom i salatom.

Azijska beef juha s dumplingsima
Gnudi od kravlje skute
Brusketa s dimljenom tunom

Od glavnih jela tu su sporo kuhani svinjski obrazi s domaćim njokima od muškatne bundeve na kremi od peršina, hrskave polpete od hobotnice na kremi od limuna i wasabija s kiselim domaćim povrćem i salatom te zapečena muškatna bundeva na pikantnoj aromatičnoj šalši.

Sporo kuhani svinjski obrazi s njokima od muškatne bundeve
Polpete od hobotnice
Zapečena muškatna bundeva

„Jela u meniju neće biti samo latinoamerička već ćemo koketirati i s azijskom, talijanskom i francuskom kuhinjom, s naglaskom na naš stil kuhanja. Pokušat ću izbacivati inovativna i zanimljiva jela prateći sezonalnost namirnica. Veselim se feedbacku naših gostiju“ otkrio je chef Mario Mihelj.

Kultni Financial Times nedavno je izbacio članak s naslovom „Veliki povratak poslovnih ručkova“ s premisom kako su došla vremena kada nam nisu potrebni formalni sastanci s kolegama i partnerima već čavrljanje, veselje, sitno tračanje i pokoja čaša vina uz dobru klopu. Ostaje vam samo rezervirati svoj stol ili za idući poslovni ručak ili za pauzu za ručak s kolegom kojeg niste dugo vidjeli.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori