Posjetili smo mjesto o kojemu cijeli Zagreb bruji od početka ljeta

Posjetili smo mjesto o kojemu cijeli
Zagreb bruji od početka ljeta

Novo mjesto u Zagrebu – Melt

Zagreb je prije nekoliko tjedana dobio još jednu lokaciju, idealnu za sve gurmane, no i one s nešto posebnijim i zahtjevnijim prehrambenim potrebama. Naime, Melt je mjesto gdje ćete kušati najfinije veganske sladolede, bezglutenske granole, avokado toast i acai zdjele, salate s kvinojom i lososom te domaći bezglutenski banana bread.

Kolači inspirirani djetinjstvom

Kolači u Meltu su originalno svima poznati kolači iz djetinjstva, no sada modificirani kako bi zadržali okus i reminiscenciju, samo u zdravijoj i bezglutenskoj varijanti! Sladoledi su posve prirodni, bez ikakvih aditiva, stabilizatora i bojila i baš zato sladoled od maline ima okus po – malini!

Izgled i uređenje s dizajnerskim i arhitektonskim potpisom

Osim odlične gastronomske ponude, Melt se ističe i izgledom… Uređenje interijera vodila je i osmislila arhitektica Marta Kolar, dok je za dizajn bila zadužena dizajnerica Neva Zidić. Nije bilo strogo odredene filozofije priliko kreiranja prostora, već su vlasnice Melta znale smjer u kojemu žele ići, inspirirane putovanjima i mjestima koja su posjetile, tako da je kreiran prostor prema njihovom osjećaju, a koji istovremeno gostima donosi jedan fini i nježan osjećaj i atmosferu. Ugodan, topao s odličnom gastro ponudom Melt je nova lokacija u Zagrebu koja će mnogima postati omiljeno gelato & brunch mjesto.

Učitati još
Zatvori