Našli smo novo omiljeno mjesto za hranu, piće i onaj pravi ljetni chill na Jadranu

Našli smo novo omiljeno mjesto za hranu, piće i onaj pravi ljetni chill na Jadranu

Tražite li idealno mjesto s pogledom na obližnje otoke, brodove, čarobni zalazak sunca, pa još k tome da možete provesti opuštajući dan na plaži, Portus Beach Club & Restaurant u tom je slučaju prava adresa.

Smješten na plaži marine D-Marin Dalmacija u Sukošanu, Portus Beach Club & Restaurant idealno je mjesto gdje se posjetitelji mogu opustiti i uživati u raznovrsnim sadržajima. Koktel bar na plaži, restoran ili pak kabana u moru na raspolaganju su posjetiteljima koji žele provesti dan na plaži ili pak biraju Portus za večernji izlazak. Najmlađi posjetitelji uživat će u igri na posebno opremljenom dječjem igralištu.

Osim iznimnog ambijenta kojeg mnogi posjetitelji, pa i neki od hrvatskih influencera sve više otkrivaju kao savršeno ‘instagramično’ mjesto, posjetitelji mogu uživati i u gastro ponudi mediteranskih delicija. Bilo da ga posjetite tijekom dana ili večernjeg izlaska, ovo mjesto zrači profinjenošću i iznimnom opuštajućom atmosferom.

Nedavno renovirana boutique marina D-Marin Borik, smještena u jednom od turistički najpoznatijih dijelova Zadra, od ove je godine posjetiteljima zanimljivija i zbog Forty Bara – koji je brzo postao novo omiljeno mjesto za opuštanje Zadrana i njihovih gostiju uz velik izbor osvježavajućih pića i ukusne zalogaje.

Jedinstveno okruženje unutar marine dodatno obogaćeno bazenom, ali i pogledom na staru gradsku jezgru, samo je dodatan razlog zašto ga morate posjetiti ovoga ljeta. Dobra je vijest i da će FortyBar ostati otvoren tijekom cijele godine te će čak i u hladnijim danima biti mjesto gdje ćete moći otići uživati u zalasku sunca uz šalicu kave.

Svi objekti i plaža Portus Beach Cluba & Restauranta te Forty Bara otvoreni su za sve posjetitelje, neovisno o tome jeste li gosti D-Marin marina ili ne.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori