Zagrebački hotel Le Premier pripremio je posebna iznenađenja za Valentinovo

Zagrebački hotel Le Premier pripremio je
posebna iznenađenja za Valentinovo

Palača iz 20. stoljeća u srcu Zagreba prije nekoliko je godina pretvorena u luksuzni boutique hotel Le Premier. Visoki stropovi, veliki prozori i moderno uređenje interijera čine prostor hotela iznimno elegantnim i svečanim. Uz vrhunsku uslugu ističu se i gastornomska i barska ponuda.

Le Premier Hotel

Na nekoliko koraka od Meštrovićevog paviljona, te nekoliko minuta šetnje od glavnog zagrebačkog trga, na adresi Ulica kralja Držislava 5, smjestio se luksuzan hotel Le Premier s pet zvjezdica. Hotel ima 60 soba i predsjednički penthouse apartman, svoju teretanu i spa te vrhunski restoran i bar. Prostrane sobe pune su prirodnog svijetla, namještene luksuznim krevetima i namještajem, a mramorne kupaonice imaju podno grijanje, kade i tuševe.

Restoran i bar

Restoran u hotelu odlikuje se visokom kuhinjom, prekrasnim uređenjem i pravom fine dining atmosferom. Od kreativnih kombinacija okusa i kompleksnih tehnika kuhanja, pa sve do zaigrane stilizacije tanjura, restoran Le Premiera odličan je za razne prigode; od romantičnih večera za Valentinovo pa do poslovnih ručkova. Za kuhanje je zaslužan chef Dalibor Karlović, mladi chef s bogatim iskustvom stažiranja u restoranima s Michelinovim zvjezdicama u Francuskoj, te šefa kuhinje u hrvatskim hotelima i restoranima.

Posebne ponude za Valentinovo

Kako se bliži Valentinovo, Le Premier je predstavio svoje romantične ponude za parove. Ponude su aktivne od 10. do 20. veljače 2022. U ponudi su dva posebno osmišljena menija za Valentinovo, riblji i mesni meni, koji započinju čašom pjenušca. Slijedi krem juha od cvjetače s moussoom od tartufa i sa crnim sezamom.

Mesni meni nastavlja toplim predjelom, istarskim fužima u umaku od vrganja i San Daniele pršutom. Dok snažne arome dominiraju mesnim tanjurom, toplo predjelo u ribljem meniju je lagan, kremasti rižoto od ovčjeg sira i malvazije.

Za glavno jelo je teleći kare na umaku od dingača s krumpirom, pireom od mrkve i mladim graškom ili u ribljem meniju file romba s mladim špinatom i pireom od bundeve.

Oba menija završavaju kreativnom igrom na temu brownie & jagoda.

Osim menija za večeru tu su i ostale ponude za Valentinovo; Valentinovo paket s večerom i noćenjem te paket s večerom, noćenjem i masažom za parove.

Sve detalje možete provjeriti na web stranici hotela.

Foto: PR, Instagram

Učitati još
Zatvori