U Plavoj laguni na Jadranu otvoren je ovaj nestvarni beach bar

U čarobnom okruženju Plave lagune, na Drveniku Velom, ugnijezdio se beach club SHKOY. Na ovoj jedinstvenoj lokaciji, savršeno uklopljen u netaknutu prirodu djeluje kao pozornica na kojoj svatko može pronaći svoju ulogu. 

Škoj u dalmatinskom dijalektu znači otok ili otočić ali ovaj SHKOY je više od stijene okružene morem sa svih strana. SHKOY je mjesto na kojem se osjećate posebno, opušteno i sretno.

Lajtmotiv ove priče o simbiozi prirode, gastronomije i nezaboravnog iskustva je sve izraženija potreba za istinskim odmorom i pronalaskom životne ravnoteže.

Korištenjem prirodnih materijala poput drva i kamena SHKOY se stopio s okruženjem, koje čine more, palme, suhozidi i stabla borova. Pleteni suncobrani i užad dodatno ističu ideju o stvaranju prirodnog ugođaja. 

Na Škoju, i u SHKOY-u, snovi postaju stvarnost. U momentu kad uplovite u Plavu lagunu i ugledate kristalno čisto more mislit ćete da sanjate. Kad se na to nadoveže vatromet okusa moderne gastro ponude bazirane na mediteranskoj prehrani i pregršt kreativnih koktela, dobivate istinski teatar snova.

Foto: PR

0