Danas bismo rado uživale uz ovaj prefini sladoled

Danas bismo rado uživale uz
ovaj prefini sladoled

Dobar sladoled nije tako lako naći, a pogotovo ako imamo visoke kriterije ili posebne prehrambene potrebe. Van Leeuwen, poznati lanac sladoledarnica osnovan u New Yorku, a danas prisutan na brojnim lokacijama diljem Amerike ima najkreativnije kombinacije sladoleda koje smo ikad probali. Osim toga, ima i brojne opcije veganskih sladoleda rađenih na bazi biljnih mlijeka. Jedan od njihovih najkreativnijih okusa sladoleda zove se “Planet Earth“, a povodom Dana planeta Zemlje odlučile smo vam ga predstaviti.

Planet Earth sladoled

Kuglica sladoleda s okusom “Planet Earth” vizualno neodoljivo podsjeća na – planet Zemlju. Ovaj veganski sladoled radi se od badema i indijskih oraščića, “more” je od plave spiruline a “kontineti” od komadića domaćeg kolača od zelene matche. Koriste vrhunski Kettl matcha prah, od zelenog čaja prikupljenog od zanatskih farmera diljem ruralnog Japana. Iako su okusi spiruline i matche mnogima još relativno nepoznati, ovaj sladoled ima cijelu vojsku fanova i zaista je genijalan – nježan, sladak i zabavan!

Van Leeuwen sladoledi

Van Leeuwen je svoju priču započeo 2008. godine prodajući sladoled u malom žutom trucku na ulicama New Yorka. Danas ima lokale diljem New Yorka, New Jerseyja, Californije, Texasa, Pennsylvanije, Colorada i Connecticuta, a sladoled dostavlja i na kućne adrese diljem Amerike.

Popularnost su stekli velikim brojem različitih kombinacija okusa, kvalitetnim sastojcima i neočekivanim teksturama – uz “obične” sladolede tu su i oni obogaćeni najfinijim komadićima čokolade, keksa, kolača i voća, što Van Leeuwen sladolede čini prepoznatljivima. Osim toga, čak 50% njihovih sladoleda su veganski, pa su tako pridobili simpatije još većeg broja fanova sladoleda.

U svojim sladoledima koriste najkvalitetnije sastojke a neki od okusa koje prvom prilikom želimo probati su blue jasmine tea, vegan yuzu & sake, honeycomb, passion fruit, raspberry layer cake. Nedavno su čak i za Walmart kreirali posebnu, limitiranu liniju sladoleda s izazovnim okusima poput “Pizza” i macaroni&cheese koji su rasprodani u rekordnom roku!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori