Nema boljeg načina: Uz ples tisuće mjehurića svečano ispratite turbulentnu 2022.
Nema boljeg načina: Uz ples tisuće mjehurića svečano ispratite turbulentnu 2022.

Nema boljeg načina: Uz ples tisuće mjehurića svečano ispratite turbulentnu 2022.

Ako se pitate kako ispratiti turbulentnu godinu koja gotovo da je iza nas jedno je sigurno: nema tu puno filozofije. Ako imalo pratite svjetske trendove, pjenušac je taj kojim ćete uz ples tisuće mjehurića najbolje obilježiti kraj jednog razdoblja. Nova Godina istinska je prilika da uvedemo pozitivne promjene u svoje živote te počnemo iskonski uživati i zabavljati se, zar ne?

La Belle – dva vrhunska pjenušca

Osim toga, ne morate puno tražiti jer kada je o svjetskim trendovima riječ oni se itekako prate na istoku naše zemlje. Riječ o trendu proizvodnje pjenušavih vina koja su u posljednje vrijeme postala neizostavan, glamurozan, pa za neke i gotovo svakodnevan, ritual uživanja u životu. Pod etiketom La Belle, renomirana kompanija Vina Belje na tržište je plasirala dva vrhunska i dosad više puta zlatom nagrađivana pjenušca – La Belle Grand i La Belle Rosé koji osim okusom oduševljavaju i svojom pristupačnom cijenom.

Pjenušac La Belle Grand

Pjenušac La Belle Grand nastao je nakon izvanredne berbe odabranih sorti specifičnih za područje Podunavlja uz sinergiju tradicije, tehnologije i ekologije u proizvodnji. S velikom pažnjom i promišljanjem odabrani su samo najbolji grozdovi chardonnaya, crnog i bijelog pinota te graševine koji su potom pretvoreni u prirodno pjenušavo vino visoke kvalitete i brut stila, onakvim kakvim se rijetko tko u našoj regiji može pohvaliti.

Pjenušac La Belle

La Belle Rosé živahna je zlatom nagrađena sestra premium pjenušca La Belle Grand, koja svoje obožavatelje također već itekako ima. Osvaja savršenom kombinacijom prekrasne boje, glatke teksture i finoće s klasičnim aromama crvenog voća uz dozu citrusa i zelene jabuke. Chardonnay, crni i bijeli pinot te sekundarna fermentacija i dozrijevanje na talogu u trajanju od tri mjeseca, podarili su ovom pjenušcu živost, karakter, izrazitu pitkost te predivnu ružičastu boju zbog čega je ovaj rosé i okrunjen zlatom na međunarodnom natjecanju.

Njegov kompleksni miris i okus te oku iznimno privlačno perlanje mnogobrojnih sitnih mjehurića rijetke će ostaviti ravnodušnima, dok će svakodnevnim uobičajenim trenucima donijeti novu draž i ljepotu te ih instantno učiniti grandioznima.

Ples na tisuće nježnih mjehurića

Upravo se taj ples na tisuće nježnih mjehurića najbolje dočarao i aktualnim televizijskim reklamnim spotom s jednom od najboljih top hrvatskih modela s trenutnom pariškom adresom Lućanom Mirko, iza kojeg stoje kreativni direktor Igor Škunca iz Pro Media Grupe i eminentni modni foto dvojac Senja Vild i Franjo Matković. Ako već niste, obavezno ga pogledajte na poveznici: bit.ly/labelle_hr

Pjenušac La Belle

Pjenušava vina pod etiketom La Belle, kao i mnoga druga prije njih, proizvedena su metodom u kojoj se druga fermentacija odvija u zatvorenim tankovima gdje se u bazno vino ubacuju šećer i kvasac kako bi se izazvalo vrenje koje uobičajeno traje šest tjedana. No, Vina Belje i ovdje su napravila snažan iskorak omogućivši da njihova vina fermentiraju puna tri mjeseca, čak dvostruko duže od nadaleko poznatog i prepoznatljivog prosecca. Rezultat tog hrabrog poteza i strpljenja, ali i ulaganja u modernu proizvodnu liniju, itekako se prepoznaje u izuzetnoj dinamičnosti tisuća mjehurića koji ne gube na svojoj lepršavosti niti nakon deset minuta.

Sada je pravo vrijeme za razmaziti se jer – zašto ne?

Pjenušac La Belle

Za poseban dojam La Belle pjenušac poslužite u visokim elegantnim čašama, obavezno ohlađen na šest do osam stupnjeva, a kako bi osjetili sve njegove najnježnije okuse i mirise. Zatim se jednostavno opustite i prepustite: dozvolite da vam naziv ‘La Belle’ inspiriran francuskim majstorstvom uživanja u ljepoti svakog pojedinog trenutka pokaže put do čistog užitka. Sada je pravo vrijeme za razmaziti se jer – zašto ne?

Pjenušac La Belle

Vrhunske La Belle pjenušce pronađite na web shopu Vina Belje i u svim bolje opskrbljenim trgovinama, a sve novosti i zanimljive informacije pratite putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori