Što se događa s Pizza Hutom u Zagrebu?
Što se događa s Pizza Hutom u Zagrebu?

Što se događa s Pizza Hutom u Zagrebu?

Priča o dolasku svjetski poznatog lanca pizzerija Pizza Hut u Hrvatsku traje već desetak godina. Početkom ljeta stigla je i službena potvrda kako će se otvoriti u Zagrebu i u Splitu pa je ta informacija povučena. Potom je sredinom siječnja otvorena jedna njihova pizzerija u Vrapču (Bolnička cesta 26), a na Google Mapsu označena je još jedna adresa na zagrebačkoj Trešnjevci (Nehajska 2), stoga smo i mi izvijestili o otvaranju!

Nakon samo tri dana rada, brojnih objava portala o njihovu otvaranju te recenzije nekoliko gastro blogera koji su bili na lokaciji i isprobali pizze, pizzerija je zatvorena i tako je javnost ostala potpuno zbunjena.

Naime, domaći gastro blog Eat Out Zagreb objavio je da su, kad su otišli recenzirati Pizza Hut na Bolničkoj cesti, naišli na zatvorena vrata, a transparentno objašnjenje nisu dobili.

Što se točno događa, nitko ne zna. Ono što je očito jest da Pizza Hut nije službeno otvoren, ali nije jasno kako je radio prva tri dana.

60 godina postojanja

Riječ je o franšizi koja je poznata po velikom izboru pizza, vegetarijanskih, veganskih, sezonskih, onih s korom punjenom sirom, američkog stila bogatih nadjevom… Baš kao i njen glavni konkurent Domino’s, koji u Hrvatskoj postoji već tri godine, Pizza Hut je sveprisutan je u svijetu.

Lanac Pizza Hut pizzerija u vlasništvu je Yum! Brandsa koji upravlja i drugim američkim lancima brze hrane (Taco Bell i KFC). Od njihovih početaka 1958. godine, izrasli su u najveću pizza tvrtku na svijetu s više od 19 tisuća restorana u preko 100 zemalja.

Bilo da se radi o originalnoj punjenoj kori ili lansiranju pizze u svemir, u Pizza Hutu ne radimo samo pizzu, mi usrećujemo ljude! S više od 60 godina iskustva iza sebe, razumijemo kako najbolje poslužiti goste kroz provjerena i istinska načela usluge. Stvaramo hranu koju s ponosom i osmjehom poslužujemo. U potrazi smo za predanim i uslužno orijentiranim zaposlenicima koji dijele našu strast, navode u oglasu za posao jer još uvijek preko domaće platforme za zapošljavanje traže radnike.

Nositelj franšize Pizza Hut Europe je Top Pizza d.o.o sa sjedištem u Aveniji Većeslava Holjevca 40 u Zagrebu. Sve novosti vezane uz ovu franšizu možete pratiti i na njihovom Instagram profilu.

Foto: Profimedia, Instagram (@pizzahut)

Učitati još
Zatvori