Znamo gdje u Zagrebu možete probati pink gin sladoled

Znamo gdje u Zagrebu možete
probati pink gin sladoled

Iako smo već na sredini rujna, iznadprosječno toplo vrijeme posljednjih nam je dana svima izmamilo osmijeh na lica. Boravak na otvorenom, odlasci na vikend izlete i guštanje u sladoledu začinili su nam posljednje dane ljeta s kojima ćemo se, na žalost, uskoro morati oprostiti.

A ljeto još uvijek traje i u Orijentu, jednoj od naših omiljenih slastičarnica u Zagrebu, koja se pobrinula da se osvježimo u ove vruće ljetne dane prije dolaska jeseni. Uz već dobro vam poznate i omiljene okuse sladoleda, u Orijentu ovih dana tako možete pronaći i neke sasvim nove favorite.

Pink Gin sladoled u Orijentu

Kako bi nam kraj ljeta bio što slađi, u Orijentu su se dosjetili Pink Gin sladoleda kojeg pripremaju u varijanti sorbeta.

Gin je posljednjih nekoliko godina postao omiljeni sastojak ljetnih koktela, a najviše ga volimo u kombinaciji s tonicom. Njegova ružičasta verzija, kojemu boju daju voćni sastojci poput maline i crvenog grejpa, također je vrlo popularno ljetno piće koje, osim upečatljivom bojom, pažnju privlači i slatkastim okusom.

Kombinaciju gina i crvenog grejpa u Orijentu su tako upakirali u osvježavajući sladoled, idealan za zasladiti posljednje ljetne dane. Okus gina i crvenog grejpa razveselit će svako nepce pa požurite do Orijenta kako biste ga isprobali i još malo uživali u ljetnom osjećaju koji svi toliko volimo.

Foto: Orijent

Učitati još
Zatvori