Pauza vas časti s 30 kuna na narudžbu kako bi vam rekla “hvala”

Pauza vas časti s 30 kuna na narudžbu kako
bi vam rekla “hvala”

Nakon protekle, vrlo izazovne godine obilježene pandemijom, potresima i mnogim drugim neuobičajenim događajima, svima su nam se loše situacije najviše utisnule u sjećanje. Ali, to nije jedino što nam se događalo. Podsjetimo se na dobre stvari, pronađimo zahvalnost u pozitivnim situacijama, pozitivnim ljudima i recimo glasno “hvala”!

“Hvala” kao simbol zajedničke snage Zagrepčana

I Pauza želi reći hvala! Posebno HVALA našim korisnicima! Hvala što ste uz nas. Želimo vam i pokloniti 30 kuna na narudžbu kako bi 2021. godina ipak započela u pozitivnom smislu. Tako da, dragi Zagrepčani, na sve narudžbe iznad 40 kuna koje plaćate online, možete koristiti kupon HVALAZAGREB da vam uljepšamo dan. Kupon vrijedi do 31.01.2021. ili do iskorištenosti 2021 kupona.

Uz korisnike, hvala svim našim restoranima, zaposlenicima i dostavljačima. Zaista vas volimo i bez vas ništa ne bi bilo moguće. Naši restorani najveća su nam inspiracija i puno nam znače. Za sve vrijedne dostavljače koji po svim vremenskim uvjetima dostavljaju hranu po gradovima diljem zemlje imamo samo riječi hvale.

Svi zaposlenici Pauze znaju da je zadovoljstvo ljudi uvijek prioritet, stoga im želimo zahvaliti na radu i strpljenju. Isto tako, u svim izazovnim situacijama prošle godine, volonteri i reporteri bili su na prvoj liniji, pokazavši tako veliku hrabrosti i odgovornost.

Želimo spomenuti i sve građane koji su darivali krv te svojim altruizmom pokazali veliko srce. Za kraj, ne zaboravimo sva nasmijana lica koja su prkosila gorkoj 2020. i osvjetljavali sve teške trenutke. Svima jedno veliko hvala!

Pozivamo vas da i vi uljepšate nekome početak 2021. godine s jednim glasnim hvala! #uvijekzahvalni

Foto: Unsplash, PR

Učitati još
Zatvori