Hrvatska kuharica Pantarul jedna je od onih koje nećete ispuštati iz ruku

Hrvatska kuharica Pantarul jedna je od onih
koje nećete ispuštati iz ruku

@pantarul

Još 2014. godine na dubrovačkoj mapi restorana upisao se Pantarul – restoran koji je osvojio srca posjetitelja pri prvom dolasku. Energija kojom zrači je upravo ona koju kreiramo u vlastitom domu dok pripremamo obroke za najdraže, stoga ćete se tamo osjećati kao kod kuće. Ako ste čuli za Pantarul onda ste čuli i za Ana-Mariju Bujić, mnogima poznatu kao autoricu bloga ‘Da mi je nešto slatko’. Ona je ujedno i vlasnica šarmantnog dubrovačkog restorana uz supruga Milana Vasića i poslovnog partnera Đure Šiljuge. Šuškalo se o izlasku istoimene kuharice i čini se da napokon svoj ukoričeni primjerak možemo držati u rukama i krenuti u pripremanje divnih, jednostavnih i domaćih delicija koji su ujedno i hrana za dušu.

Kuharica Pantarul za kuhanje bez stresa

Iako svjedočimo činjenici za tiskana izdanja i print općenito nažalost, izumiru ipak onaj miris svježe tiskanog papira ima poseban šarm. Napisati kuharicu koja će se u velikoj konkurenciji chefova i food blogera razlikovati od drugih nije lako. No, Ana-Marija je u tome čini se uspjela. Zahvaljujući ljubavi prema kuhanju i strasti prema finoj hrani napisala je ‘Pantarul doma’, kuharicu kojoj je u prvom planu okupiti ljude oko stola i potaknuti ih na druženje.

@pantarul

Kako to i inače biva, kuhanje i fotografija ne mogu jedno bez drugoga pa je svoj Pantarul simpatična Ana-Marija obogatila fotografijama i ilustracijama, a dizajn korica privukao nas je na prvi pogled. Jedva čekamo zaviriti u raskošne, a opet jednostavne recepte koji će oplemeniti zajedničke obroke i potaknuti nas da se više socijaliziramo te istinski uživamo u svakom zalogaju. Prošećite do restorana i kupite svoj primjerak ili narudžbu pošaljite na e-mail adresu pantarul@pantarul.com.

@pantarul

Foto: Instagram (@pantarul)

Učitati još
Zatvori